- Konular
- 144
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
BAŞVURULAR SİTEDEN OLUCAKTIR FACEBOOK SAYFAMIZA KATILMAYANLARIN BAŞVURULARI KABUL OLMIYACAKTIR
ŞARTLARIMIZ
AD:
SOYAD:
MSN ADRESİNİZ:
GÜNLÜK ONLİNE SAAT'İNİZ:
FACEBOOK SAYFAMIZA KATILDINIZMI:
LİNK:
SİZCE GM NEDİR?
Kayıtlarımız 4 Ağustos 2010 Tarihinde Sonlanacaktır.
Sonuçları 6 Ağustos 2010 Tarihinde Msn Adresinize E-Posta Yoluyla Bildirilecektir.
DOLUNAYMt2 VpS Server Admini
KAVAK YELLERİ FAN GRUP ADMİNİ
Sunar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ŞARTLARIMIZ
AD:
SOYAD:
MSN ADRESİNİZ:
GÜNLÜK ONLİNE SAAT'İNİZ:
FACEBOOK SAYFAMIZA KATILDINIZMI:
LİNK:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
SİZCE GM NEDİR?
Kayıtlarımız 4 Ağustos 2010 Tarihinde Sonlanacaktır.
Sonuçları 6 Ağustos 2010 Tarihinde Msn Adresinize E-Posta Yoluyla Bildirilecektir.
DOLUNAYMt2 VpS Server Admini
KAVAK YELLERİ FAN GRUP ADMİNİ
Sunar.
- Konular
- 144
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Facebook Sayfamıza Katılmayanların Başvuruları Kabul Olmıyacaktır
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 56
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Sende adam tasını attırmasan dövülmessin.Sen manyakmısın gm basvurusu için tıkla diyor tıklıyoz bi bakıyon kavak yellerini gösteriyor.Bide Yalancı Var
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
iletişim : mstcntt@hotmail.com
Ad soyad:MesutCan Tosun
Kac Sw de gorev aldınız: 21 hamachi 3 vps
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: hafta içi +10 saatten fazla , hafta sonu +12 saatten fazLa.
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: Gm sw nin direğidir o direk olmassa sw ayakta durmaz .Gm dediğin Saygılı, Dürüst, Küfürü olmayan birisi olmalı (benim gibi) ve oyunculara her daim yardım etmeli user çekmeli sw ye. bu saydıgım seyLer ve daha fazla özellik bende var.
Kurallara Uyarmısnız : bana verilen görevi yaparım ben ( ne eksik ne fazla )
efendim az daha kendimden bahsetmek istiyorum..
bende küfür yok saygısızlık yok . dediğim gibi bana verilen görevi yerine getiririm ne eksik ne fazla. userlere yardım ederim.( eğer online chat yaparsanız arkadaşlara ordan da her sorununa destek olabilirim.) . oyuna forum yaparsanız çok sayıda paylaşım yaparım insan çekerim . oyuna user çekmek benim işim zaten her pvp ye reklam yaparım kısa sürede baya bir kullanıcıımız olur . beni denemenizde fayda var . PİŞMAN OLMUYACAKSINIZ...
Ad soyad:MesutCan Tosun
Kac Sw de gorev aldınız: 21 hamachi 3 vps
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: hafta içi +10 saatten fazla , hafta sonu +12 saatten fazLa.
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: Gm sw nin direğidir o direk olmassa sw ayakta durmaz .Gm dediğin Saygılı, Dürüst, Küfürü olmayan birisi olmalı (benim gibi) ve oyunculara her daim yardım etmeli user çekmeli sw ye. bu saydıgım seyLer ve daha fazla özellik bende var.
Kurallara Uyarmısnız : bana verilen görevi yaparım ben ( ne eksik ne fazla )
efendim az daha kendimden bahsetmek istiyorum..
bende küfür yok saygısızlık yok . dediğim gibi bana verilen görevi yerine getiririm ne eksik ne fazla. userlere yardım ederim.( eğer online chat yaparsanız arkadaşlara ordan da her sorununa destek olabilirim.) . oyuna forum yaparsanız çok sayıda paylaşım yaparım insan çekerim . oyuna user çekmek benim işim zaten her pvp ye reklam yaparım kısa sürede baya bir kullanıcıımız olur . beni denemenizde fayda var . PİŞMAN OLMUYACAKSINIZ...