Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Selam aleyküm. SW deki hatalar ve insanların bırakiş nedenlerini söylüyorum. Tabiki bu benm görüşüm.
1.en ufak bir hatada ban yemek .
2.hunk da eskiden dönüşümler acilmadigi için bir çok kişi birakti.
3.Biyologlar in kaç aydır düzetilmedi bir hata hiç mi düzelmez bu bir becerisizliktir.
4.biz hunk da o kadar ugrasalim itemleri yapalım sonra birlesme olsun itemler çöp olsun ve bir daha uğraş.
5.biz hunk ta iken o kadar dile getirdik sw de sura savunma bilekligi yok falan ilgilenen olmadı. Hep aynı tiyatro söylediklerini iletmez .
6. SW birleşti noldu şimdi hunk tan oynayan 5 6 kişi war
7. Bu sw daha da gelişmez Hadi Türkay k.g sana .
1.en ufak bir hatada ban yemek .
2.hunk da eskiden dönüşümler acilmadigi için bir çok kişi birakti.
3.Biyologlar in kaç aydır düzetilmedi bir hata hiç mi düzelmez bu bir becerisizliktir.
4.biz hunk da o kadar ugrasalim itemleri yapalım sonra birlesme olsun itemler çöp olsun ve bir daha uğraş.
5.biz hunk ta iken o kadar dile getirdik sw de sura savunma bilekligi yok falan ilgilenen olmadı. Hep aynı tiyatro söylediklerini iletmez .
6. SW birleşti noldu şimdi hunk tan oynayan 5 6 kişi war
7. Bu sw daha da gelişmez Hadi Türkay k.g sana .
fazla beyin başına iş açar!beyin bol merak etme sen
Adamsın kardeşim cok haklısın bu arada sende bende hunkta oynuordum batırdılar resmen gul gıbı m2 yı
afedersın yonetım ama sızden bı cacık olmaz!!!