HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
onu gördümde güncellemeyi panher ilk olarak pvpsemtinde yayınladı farkına varmadım onun içinde panheri belirtmiştim
Evet panher adlı arkadaşımız bir güncelleme yapmış. Konuyu açtığınız zaman sizin paylaştığınız kodları kullandım zaten. Daha sonra "-" bugu falan olunca fixleyip paylaştım. Konu var diyerek konumu kapattılar. En altta belirttiğiniz link ve dosyalar bana ait ben ondan bahsetmiştim.

Evet panher adlı arkadaşımız bir güncelleme yapmış. Konuyu açtığınız zaman sizin paylaştığınız kodları kullandım zaten. Daha sonra "-" bugu falan olunca fixleyip paylaştım. Konu var diyerek konumu kapattılar. En altta belirttiğiniz link ve dosyalar bana ait ben ondan bahsetmiştim.![]()
linkler benim iradem dışında editlenmiş ve değiştirilmiş özür dilerim yeni farkına vardım konuyu düzenliycem
Son düzenleme:
linkler benim iradem dışında editlenmiş ve değiştirilmiş özür dilerim yeni farkına vardım konuyu düzenliycem
Asıl ben özür dilerim. Değişikliği siz yaptınız zannetmiştim. Sorun değil hem. Ben sadece belirtmek istemiştim.

Asıl ben özür dilerim. Değişikliği siz yaptınız zannetmiştim. Sorun değil hem. Ben sadece belirtmek istemiştim.![]()
gerekli cevabı konuya altın harfle yazıcaktım para yetmedi

Altın pahallandı dedemgerekli cevabı konuya altın harfle yazıcaktım para yetmedi![]()
Teneke kullanıyoruz biz 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...