HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güncel yardımcı olursanız sevinirim.
@admin; ben TTNet'ten Süperonline'a geçtim 2 ay önce.İnan bana gerçekten çok memnunum.Başta ufak tefek bağlantı sorunları oldu ama bir telefonla çözdüler.TTNet müşteri hizmetleri müşteriden kaçıyor ama Süperonline müşteri hizmetleri öyle değil.Bence en iyi müşteri hizmetleri Süperonline'a ait.İnternet'den de oldukça memnunum.Türk telekom öneririm, açıkçası türk telekom abonesiysen işlerin daha hızlı çözülüyor. Superonline, vodafone gibi firmalardan hizmet aldığında bir işi çözebildiklerine şahit olamadım ben![]()
@metinkral26; bence Süperonline'a geç.Ben AKN'siz 8 MBit'lik paket kullanıyorum Aylık 109 TL.50 veya 100 GB geçince internetin hızı düşecek gibi bir sorunum yok.Yalnız tam 8 MBit' alamıyorum hız testlerinde.Onun sebebi de zaten şehir merkezine uzakta oturmam.Aynı hızı TTNetde'de alıyordum.Fakat İDM ile bir indirme yaptığım 1000 KB rahat görüyor.Yani tavsiyem TTNet'e hiç bulaşma Süperonline'a geç.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...