Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Selamın ALeyküm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NuhSaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 454

NuhSaL

Level 2
Üye
Konular
31
Reaksiyon Skoru
24
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 8 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Oyun Nasıl Gidiyor Tekrar Tavsiye Edermisiniz??

Merhaba

Hunk sunucusu ve pidge sunucusu birleşti ve birçok hatalar düzeltildi. Pidge , hunk sunucusunda ayakkabı dönüşümleri vb dönüşümler açıldı örnek olarak anka ayakkabısı - > kirin ayakkabısına dönüşüyor ve birçok yenilik mevcut oyun gayet iyiye gidiyor yakın zamanda yenilik olacağına inanıyorum tekrar başlamanızı tavsiye ederim , tekrar hoş geldiniz. :smile:

Güzel Güzel :D Çarı Unuttum Ben Yaa :(

Güzel Güzel :D Çarı Unuttum Ben Yaa :(

Hesaba kayıtlı mail adresinizi biliyorsanız www.elym2.com sitesine girip sağda üstte bulunan Giriş bölümüne tıklayıp ID 'ınızı bilmiyorsanız Kullanıcı adımı unuttum bölümüne şifrenizi bilmiyorsanız Şifremi unuttum bölümüne tıklayıp hesabınızı bulabilirsiniz , iyi forumlar.

Ninjalar ve savaşçılar 1k skill vuruyor. Şaman ve suralar da 2.5 2.5 düz vuruyor. 10k çözmeleri de unutmayalım.

Hunktan gelen oyuncuların çoğu oyunu bıraktığı için online durumu aynı gibi. Rekabet yok. Piyasa düştüğü ve oranlar arttığı için çar dizmek kolaylaştı.

Oyuna haftada bir falan giriyorum ve gözle görülür iyileşme yok. Karakterler eşitlemediği ve rekabet olamadığı sürece bu server asla iyiye gitmeyecek. Serverin iyi diye tanımlayanlar 1-2 sene öncenin videolarını izlesinler.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri