mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
Hikaye Ekle

Warning Kapatma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sareman56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
görünüşü gizlenişi felan diye birşey yok zaten o verdiği warningler önemsiz daha dikkatli kurcalamak istersen kullandığın kaynak kodlarını visual studio'da derle, kuşak sistemi gibi ayrı cppli dosyalarda hata alıyorsun

Turkmmo Flood Engelleme

beceremediğin şeylere kesinlik getirme ahmet, yaptığın şeyleri de facebookta ben yaptım diye paylaşma görüyorum burdan ne mal olduğunu

Beceremediğim Şeylermi ? Yap O Zaman kullanalım , mesela ;

multi shop price
hackshield
mt2 filesler
saltanatmt2 pet sistemi

daha saysam azın açık kalır o zaman sen yap biz sana bakalım burda laf kalabalığı yapmaya gerek yok.

multi shop price
hackshield
mt2 filesler
saltanatmt2 pet sistemi

daha saysam azın açık kalır o zaman sen yap biz sana bakalım burda laf kalabalığı yapmaya gerek yok.

multi shop price herkeste var zaten
xtrap - hackshield - ahnlab gibi hile engellerinin açık kaynak kodları varken bunu söylemen yanlış
mt2 filesler derken benim 0 altyapım var files yaparken onun üzerinden gidiyorum senin gibi kanatsanaymış edwardmış metin2dizaynmış vs. sıkıcı iş
saltanatmt2 pet sistemi derken ismailin yazdığı dandik saltanatla alakası olmayan pet sistemini diyorsun sanırım, evrimli menülü sıkıntısız pet sistemim var göstermemi istiyorsan skypedan ekle beni
daha sayacağın sistem varsa say bakalım gülmek hoşuma gidiyor cnm yhaa aslkdfjlasfhjahsfkljasdfhşlkajsf

multi shop price
hackshield
mt2 filesler
saltanatmt2 pet sistemi

Kes ağlamayı ahmet kardeş ismailden aldığın sistemleri burda göstermek marifet olmuyor hanny ayıktın güzelim ?

$(OBJDIR)/minilzo.o: minilzo.c
$(OBJDIR)/version.o: version.cpp
$(OBJDIR)/%.o: %.cpp
$(TARGET): $(CPPOBJS) $(COBJS) $(MAINOBJ)
$(TEST_TARGET): $(TESTCPP) $(CPPOBJS) $(COBJS) $(TESTOBJ)

ALTLARINDA ARAT
Kod:
$(CFLAGS)

ÖNÜNE EKLE
Kod:
-w

Son Hali :

Not: Artık Forumda Paylaşım Yapmıyorum Sadece Birisine Hitaben Bunu Paylaştım.
Not2: Normal El İle Warningda Gayet Kolaydır Ama Paylaşım Yapmıcağım Devloper Abileriniz Paylaşım Yapar O Konu Hakkında.
Yararlı konu :) Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri