BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

VirtualBox makine başlatma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TLOflu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

sanal makineyi başlatırken
Deneme sanal makinesi için bir oturum açma başarısız
The configuration constructor in main failed due to a COM error. Check the release log of the VM for further details. (VERR_MAIN_CONFIG_CONSTRUCTOR_COM_ERROR).

Sonuç Kodu:
E_FAIL (0x80004005)
Bileşen:
ConsoleWrap
Arayüz:
IConsole {872da645-4a9b-1727-bee2-5585105b9eed}

böyle bir hata alıyorum çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim saatlerdir çözümü bulmaya çalışıyorum
http://i.hizliresim.com/Xk5LR5.png

Konu uygun bölüme taşındı, virtualboxda serverinizi kurarken yanlış ayarlar yapmış olabilirsiniz veya sanal makinanızın yapılandırma ayarlarında problem vardır.

Son düzenleme:
sanal makineyi başlatırken
Deneme sanal makinesi için bir oturum açma başarısız
The configuration constructor in main failed due to a COM error. Check the release log of the VM for further details. (VERR_MAIN_CONFIG_CONSTRUCTOR_COM_ERROR).

Sonuç Kodu:
E_FAIL (0x80004005)
Bileşen:
ConsoleWrap
Arayüz:
IConsole {872da645-4a9b-1727-bee2-5585105b9eed}

böyle bir hata alıyorum çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim saatlerdir çözümü bulmaya çalışıyorum
http://i.hizliresim.com/Xk5LR5.png
Eğer ilk kuruşunuz ve bu hatayı alıyorsanız apddata içindeki Virtual disk adınızı bulup silin ve yeni kurulm yapın veyahut virtualboxismi-prev gibi birşey olucak normalini silip previn adını sildiğiniz ile aynı yapın eğer pcyi ani kapama veya daha önceden açıldığı halde açılmama gibi bir sorun ise vhd veya vdi'nizi silmeden makineyi kaldırın ve yeniden kurun içindeki dosyaların kaybolmaması gerekir ancak ilk dediğim işlemi yaparsanız dosyalarınız kaybolabilir iyi forumlar k.g.

Eğer ilk kuruşunuz ve bu hatayı alıyorsanız apddata içindeki Virtual disk adınızı bulup silin ve yeni kurulm yapın veyahut virtualboxismi-prev gibi birşey olucak normalini silip previn adını sildiğiniz ile aynı yapın eğer pcyi ani kapama veya daha önceden açıldığı halde açılmama gibi bir sorun ise vhd veya vdi'nizi silmeden makineyi kaldırın ve yeniden kurun içindeki dosyaların kaybolmaması gerekir ancak ilk dediğim işlemi yaparsanız dosyalarınız kaybolabilir iyi forumlar k.g.
denedim hepsini olmuyor hiçbir zaman açılmadı yine açılmıyor çözümü yok galiba heryerde araştırdım bütün çözümleri denedim olmuyor

denedim hepsini olmuyor hiçbir zaman açılmadı yine açılmıyor çözümü yok galiba heryerde araştırdım bütün çözümleri denedim olmuyor
hangi işletim sistmei kullandığınızı bilmiorm ancak isderseniz virtualboxun başka sürümlerini kurun derim.veyahut pcniz 64 bit olsa dahi freebsdnizi 32bit yapın iyi forumlar k.g.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri