HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kardş diom ki bu sadece oyun yaw :sSen Nedion Yaw
Tartışma yaratacak mesajlar silinmiştir.Bidaha bu konuda tartışma yaratacak mesajlar çıkarsa konu kapanır.
Tokatlamayı duymuştum en son bana kullandıgında o kelımeyı 10-9 şamarlamamışmıydım seni yahuMerak Etme Arif lArthas Abin Ne Zaman Ws yi Kabul Ederse Ozaman Herkez Mısırını Alır Carissa nın Atıttığı Tokatı İzler Domates Biler Carissa lArthas a Gider

:m10:
Türkçe konuşmaktan aciz insanların burada ahkam kesmesi gerçekten beni çok şaşırtıyor, daha 2 kelimeyi bir araya getiremiyorsunuz işte burada çırpınıp kendinizi rezil etmeyi bırakın ^^
Benim için önemli olan fotoğraf değil tamam mı sevdiğim bi arkadasım bu fotoğrafı yolladı foruma koymamı istedi sevdiğim birini kırmak yerine durmasını tercih ederim. Buda benim en doğal hakkım kimseyi ilgilendirmez ! Bana Sen mesaj filan attını hatırlamıyorum dün sen bana pm attın mı pm lerim blokluydu ve senin bana yazıp yazmadını bilemiyorum buraya gelmissin lonnely abine yazdım gibi cümlerer kuruyosun farkındaysan seni zaten yeterince kestik 1 kere kestin die bizim kestiklerimi hiçe sayamassın anlatabildimmi ? Ayriyetten dans edebilirsin de dans edipde ölmüyoruz biz farkımız burda. Ferdiye atar koyan adamsın 10-8 zor gücün yetti heralde. Bizim seninle uğrasıcak vaktimiz yok biz kesiyoruz hala kestini sanıyosun neyse son mesajım sanada bu kolay gelsin sana. :m06::m06::m06: LonneLyLoneli abinize yazdım da şu forumda karakter fotoğrafını şoplayan yok mu o. Kendi cevap vermedi içine doğdu herhalde kesilceği kankinizi kurban etti oda folloş oldu noldun her el dans edince kızdı biraz sanırım ferdi uza dedikce burdasın git ulan kovuyorum mu diyim konumdan ne kadar boş beleş yorumlar yapıyodun konumdan git olum ya yüzsüzmüsün![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)