xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Cervantes Vs Carissa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EvunpoLs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 129
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

7 Tepe Part 3 Başroller (Carissa -----LonneLy------ lHAKiMl) --------lArthas ---------(Cervantes) Filmin Çekileceği Yer Zindan Çöl

Hayırlı olsun kardeş film ne zaman sinamalarda vizyonda ? :peace:

Loneli abinize yazdım da şu forumda karakter fotoğrafını şoplayan yok mu o. Kendi cevap vermedi içine doğdu herhalde kesilceği kankinizi kurban etti oda folloş oldu noldun her el dans edince kızdı biraz sanırım ferdi uza dedikce burdasın git ulan kovuyorum mu diyim konumdan ne kadar boş beleş yorumlar yapıyodun konumdan git olum ya yüzsüzmüsün :D

Loneli abinize yazdım da şu forumda karakter fotoğrafını şoplayan yok mu o. Kendi cevap vermedi içine doğdu herhalde kesilceği kankinizi kurban etti oda folloş oldu noldun her el dans edince kızdı biraz sanırım ferdi uza dedikce burdasın git ulan kovuyorum mu diyim konumdan ne kadar boş beleş yorumlar yapıyodun konumdan git olum ya yüzsüzmüsün :D

Konuda tartışma yaratıcak yorumlar atma , burası forum forumla oyunu bir tutma kendine gel uslubunuda bozma.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri