Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Biyolog Görevi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 17Quaresma17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 662

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Biyolog görevinde 85 level görevi olan kırmızı dalı bitirtikten sonra tüm biyolog görevleri en başa döndü. Görevleri açtığımda ork dişi lanet buz topu zelkovan tuygis kırmızı dal liderin notları hepside gözüküyo hepsi en başa dönmüş. Konuyla ilgili ticket attım ama 2 haftadır cevap alamadım başka sıkıntı yaşayan arkadaşlarda buraya yazabilirler. İyi oyunlar herkese.

Arkadaşlar yetkililer ilgilenmiyor zaten tickete de cevap vermıyorlar eğer bilginiz varsa olmayacak bişeyse oyunu bırakcam uğraşmaya değmez bida bilgisi olan arkadaşlar yazar mı?

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yokmu ya yöneticiler ilgilenmiyor zaten ticketlere cevap vermiyorlar ?

Biyolog görevinde 85 level görevi olan kırmızı dalı bitirtikten sonra tüm biyolog görevleri en başa döndü. Görevleri açtığımda ork dişi lanet buz topu zelkovan tuygis kırmızı dal liderin notları hepside gözüküyo hepsi en başa dönmüş. Konuyla ilgili ticket attım ama 2 haftadır cevap alamadım başka sıkıntı yaşayan arkadaşlarda buraya yazabilirler. İyi oyunlar herkese.
böyle bişey nasıl oldu ? bu kafada soru işereti bırakıyo ki olması imkansız bişey varsa destekde illaki ilgilenirler takib te kalın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri