noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Silah Baso Silah seti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UmuTsuZinsaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

okadar item ekledim bi bunda sorun yaşadım navicat item protoda sorun çıkıyor item boş şişe görünüyor onu hallettim buseferde karaktere takınca işlevsiz görünüyor sanki elinde silah yokmuş gibi birde silah görünmüyor

gr2 lerde dönüştürmE yapılması gerekebilir bunun notunu konuya yazmıştım gr2 ler granny 2.6 için uygun client 2.4 kullanıyosa herhalükarda görünmemesi doal bişey bi kaç test yapıp yenilerini hazırlarım itemlerön iconlarının yada kendilerinin gözükmemesinin bi başka sebebide item kodları yüzündne olabilir 50 binin üstündeler diye onun için ayrı bi düzenleme yapıcam

## DOSYALARI YENİLEDİM GEREKLİ CONVERT VE DOSYA YOLLARINDAKİ SORUNLARI DÜZELTTİM

Son düzenleme:
gr2 lerde dönüştürmE yapılması gerekebilir bunun notunu konuya yazmıştım gr2 ler granny 2.6 için uygun client 2.4 kullanıyosa herhalükarda görünmemesi doal bişey bi kaç test yapıp yenilerini hazırlarım itemlerön iconlarının yada kendilerinin gözükmemesinin bi başka sebebide item kodları yüzündne olabilir 50 binin üstündeler diye onun için ayrı bi düzenleme yapıcam

## DOSYALARI YENİLEDİM GEREKLİ CONVERT VE DOSYA YOLLARINDAKİ SORUNLARI DÜZELTTİM
iconların boş şişe görünme sorununu çözdüm locale tr item protodan kaynaklı gr2 ler içinde teşekkür ederim

aynen kodlar felan değişmiş değiştiriyorum şuan :) inşallah olumlu sonuçlanır :)

Turkmmo Flood Engelleme

navicat item proto sorun var sanırım hata veriyor yükleme sırasında başka bir set üstünden yükledim bakalım sıkıntı çıkarcakmı olursa ss atarım :)

aynen kodlar felan değişmiş değiştiriyorum şuan :) inşallah olumlu sonuçlanır :)

Turkmmo Flood Engelleme

navicat item proto sorun var sanırım hata veriyor yükleme sırasında başka bir set üstünden yükledim bakalım sıkıntı çıkarcakmı olursa ss atarım :)

kodlar başka silahlarınkiyle değiştirilip kopyalaması yapılabilir bi hayli zaman götürür silahlar adam akıllı oynda çalışsında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri