D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Güvenilir bilişimler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brk182
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 540

brk182

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
4m 36s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
51
MmoLira
18
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar konu doğru yerdemi bilmiyorum fakat çok araşdırdım sonunda konu açmaya karar verdim. Arkadaşlar Private Server açacağım fakat hangi bilişimi seçmeliyim bilişimin fileslerinde sıkıntı olmayacak belli başlı sorunlar kral tagı (lonca-player) açıklar vs. Oto patcher olması şart değil saten kişiselleştirmek için oto patcheri kaldırıp yapcağımı yapıp geri etkinleştireceğim bu isteklerime uygun güvenilir bilişim var ise bilgilendirirmisiniz.

Arkadaşlar konu doğru yerdemi bilmiyorum fakat çok araşdırdım sonunda konu açmaya karar verdim. Arkadaşlar Private Server açacağım fakat hangi bilişimi seçmeliyim bilişimin fileslerinde sıkıntı olmayacak belli başlı sorunlar kral tagı (lonca-player) açıklar vs. Oto patcher olması şart değil saten kişiselleştirmek için oto patcheri kaldırıp yapcağımı yapıp geri etkinleştireceğim bu isteklerime uygun güvenilir bilişim var ise bilgilendirirmisiniz.

Merhabalar , Fileslerimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Fileslerimizde dazysheild ve auto pack bulunmaktadır. 0850 885 28 27 mesai saatleri içerisinde arayarak ulaşabilirsiniz.

Skype adresimizi veya sitemizin canlı destek kısmını kullanarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Özelden telefon numaranızı atarsanız sizinle iletişime geçebiliriz.

Fileslerimizde dazysheild ve auto pack bulunmaktadır. 0850 885 28 27 mesai saatleri içerisinde arayarak ulaşabilirsiniz.

Skype adresimizi veya sitemizin canlı destek kısmını kullanarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Fileslerinize baktım ve beğendim fakat 3.kat otopatcher kristal oda hakkında bilgi bulamadım bilgi verirmisiniz ?

Fileslerinize baktım ve beğendim fakat 3.kat otopatcher kristal oda hakkında bilgi bulamadım bilgi verirmisiniz ?

Merhabalar ,

Auto Pack ücretsiz tarafınıza sunulmaktadır. Özel bir Auto Pack sunucusu isterseniz
Tarafınıza +30 TL ücret ile windows sunucu teslim edilir xampp kurulu bir şekilde dosyaları oradan çektirebilirsiniz. Kendi dosyalarınızı kendi tasarımlarınızı eklereyerek tamamen sizin kontrolünüzde olur.

Kristal oda mevcuttur.

Merhabalar ,

Auto Pack ücretsiz tarafınıza sunulmaktadır. Özel bir Auto Pack sunucusu isterseniz
Tarafınıza +30 TL ücret ile windows sunucu teslim edilir xampp kurulu bir şekilde dosyaları oradan çektirebilirsiniz. Kendi dosyalarınızı kendi tasarımlarınızı eklereyerek tamamen sizin kontrolünüzde olur.

Kristal oda mevcuttur.
Almış olduğumda serverimi özelleştireceğim logolar giriş ekranı olsun bunu otopatcher varken yapabilirmiyim filezilladan patchere atsam dosyaları yoksa kaldırıp yenidenmi otopatcher yapmalıyım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri