Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Silinen Resimler..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mundar46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 245

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Samsung GALAXY S4 telefonumdan çocuğumun yeni doğum resimleri ve benim.için manevi değeri önemli resimleri silindi. Yedekleme yokmuş ve android data rrecovery mi ne programı ile buldum resimleri fakat 50 dolar üyelik istiyor, sizlerden ricam telefon hafızasındaki silinen resimleri ücretsiz bi şekilde bulabileceğimiz program varmı lutfen anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Hafıza kartında değil Telefon hafisazondan silindi.

Samsung GALAXY S4 telefonumdan çocuğumun yeni doğum resimleri ve benim.için manevi değeri önemli resimleri silindi. Yedekleme yokmuş ve android data rrecovery mi ne programı ile buldum resimleri fakat 50 dolar üyelik istiyor, sizlerden ricam telefon hafızasındaki silinen resimleri ücretsiz bi şekilde bulabileceğimiz program varmı lutfen anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Hafıza kartında değil Telefon hafisazondan silindi.

ApowerSoft adlı bir program var onu inceleyebilirsiniz bu program faydalı olmaz ise diğer programları araştırabilirsiniz Telefon servislerinede bi göz atıp gösterebilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri