NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Uthera görev sonu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yeshe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

yeshe

Level 4
TM Üye
Konular
42
Online süresi
1h 21m
Reaksiyon Skoru
124
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 9 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
111
MmoLira
47
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba,

ElyM2 Oyuncuları;

Yaklaşık 5 aydır ElyM2 oyunu adına görev yapmış bulunuyordum. Dün âni alınan bir kararımla ElyM2 yönetiminden istifa ettiğimi belirtmek isterim.

Bu oyun adına görev yapmak herkese nasip olmayabilir ama denenilmesi gerekilen birsey. Bu oyunun içinde olmak ve bağlı olmak, bağlı olduğunuz, gönül verdiğiniz bi oyun için görev yapmak ap ayrı birşey.

Bugüne kadar belki yanlış kararlarım olmuştur, bunun için şahsına yanlış karar verdiğimi düşünen veyahut dile getiren arkadaşlardan Özür dilerim.

Ben Deniz TOPÇU(Uthera) ElyM2 sunucularına Pidge'de mevcut olan karakterim ZugZwang ile devam edeceğim.

ZugZwang'dan başka karakterim yoktur!

Bana bu imkanı sundukları için @Shorty; ve @admin; e teşekkür ederim.

Herkese iyi forumlar, sağlıcakla kalın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yolun açık olsun kardeşim.

Her şey gönlünce olsun hayatınızda başarılar dilerim.

Merhaba,

ElyM2 Oyuncuları;

Yaklaşık 5 aydır ElyM2 oyunu adına görev yapmış bulunuyordum. Dün âni alınan bir kararımla ElyM2 yönetiminden istifa ettiğimi belirtmek isterim.

Bu oyun adına görev yapmak herkese nasip olmayabilir ama denenilmesi gerekilen birsey. Bu oyunun içinde olmak ve bağlı olmak, bağlı olduğunuz, gönül verdiğiniz bi oyun için görev yapmak ap ayrı birşey.

Bugüne kadar belki yanlış kararlarım olmuştur, bunun için şahsına yanlış karar verdiğimi düşünen veyahut dile getiren arkadaşlardan Özür dilerim.

Ben Deniz TOPÇU(Uthera) ElyM2 sunucularına Pidge'de mevcut olan karakterim ZugZwang ile devam edeceğim.

ZugZwang'dan başka karakterim yoktur!

Bana bu imkanı sundukları için @Shorty; ve @admin; e teşekkür ederim.

Herkese iyi forumlar, sağlıcakla kalın.

Hayatında başarılar dilerim kardeşim seni unutmuyacağım arada team speak'e gel oradan sohbetemize devam ederiz özletme kendini kardeşim benim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri