Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

TURKMEN 10-6 lHAKiMl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yigitturkmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Konusmayalım Diyoz Ama İllede Konuşturuyorsunuz Deniz Konusu Üzerinden Ws Atıpta Prim Yapıyorsunuz Sonrada 100 T Yİ Alıncada Haram Helal Diyorsunuz Madem Harama Karşısın Ve Karşındakine İtibarın Yok Almayaydın ?

Ne Demek Olur Bu ? Bu na Bizim Buralarda Bi Laf Derler Ama Edebim El Vermez Seviyenize İnmeye..

Olan Konuları Kapatıp Bir Kızın Attığı İftirayla Adam Yargılamak Size Yakışır....

TURKMEN Senden Beklerdımkı Tebrikler Kardeşim Demeni Ama Elinde Bir Kanıtın Olmadan Halen Konuşuyorsun.!

Maddelerde Ne Deniyor İtem Ve Char Sorumluluğu Kullanıcıya Aittir...!

Birde Şuna Gelelim Vs Mi Görmek İstiyorsun ???

TOKAT LİSTEMİZE BAK SIRAYA SENİDE KOYDUK MERAK ETME

Konusmayalım Diyoz Ama İllede Konuşturuyorsunuz Deniz Konusu Üzerinden Ws Atıpta Prim Yapıyorsunuz Sonrada 100 T Yİ Alıncada Haram Helal Diyorsunuz Madem Harama Karşısın Ve Karşındakine İtibarın Yok Almayaydın ?

Ne Demek Olur Bu ? Bu na Bizim Buralarda Bi Laf Derler Ama Edebim El Vermez Seviyenize İnmeye..

Olan Konuları Kapatıp Bir Kızın Attığı İftirayla Adam Yargılamak Size Yakışır....

TURKMEN Senden Beklerdımkı Tebrikler Kardeşim Demeni Ama Elinde Bir Kanıtın Olmadan Halen Konuşuyorsun.!

Maddelerde Ne Deniyor İtem Ve Char Sorumluluğu Kullanıcıya Aittir...!

Birde Şuna Gelelim Vs Mi Görmek İstiyorsun ???

TOKAT LİSTEMİZE BAK SIRAYA SENİDE KOYDUK MERAK ETME
Siz listeye koymadan adam size tokadı koymuş zaten, bir kere yenilince kabullenin. Burada racon kesip ağır abi gibi konuşuyorsunuz da raconda bükemediğin bileği öpeksin derler ^^

Tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum aranızdan biri helal değilse niye aldın parayı demiş de ben bu doku cevheri babanın hayrına basmıyorum. Buralarda kamyon arkası yazıları paylaşıp ne yapmaya çalıştığınızı hiç anlamış değilim işgal etmeyin konuyu ve size yapabileceğim tek uyarı kral veya yenilmez olmaya çalışmak yerine biraz delikanlı olmaya çalışın burdan bakınca en büyük eksiğiniz o.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri