romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Arkadaşlar Dikkat !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReCeB05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 305

ReCeB05

Fahri Üye
Fahri Üye
Konular
500
Online süresi
4h 28m
Reaksiyon Skoru
348
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 2 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
217
MmoLira
215
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

GM arıyorum niyetine oyunda dolaşan bir kaç kişi var hatta baya var dikkatli olun gm değil soymak için birini arıyolar tutup da bir kişi başka bir oyunda gm aramaz yalnışa düşmeyelim sakın ...

AMAÇLARı =Bizlere vermiş olduğu site onlara hesab düşüyor ve ya bir kaç bilgi çar soymak için her türlü şeye baş vuruyolar.

dikkatli olalım bir oyun kurucu tutupda size oyunumda gm olurmusunuz demez sakın ...

GM arıyorum niyetine oyunda dolaşan bir kaç kişi var hatta baya var dikkatli olun gm değil soymak için birini arıyolar tutup da bir kişi başka bir oyunda gm aramaz yalnışa düşmeyelim sakın ...

AMAÇLARı =Bizlere vermiş olduğu site onlara hesab düşüyor ve ya bir kaç bilgi çar soymak için her türlü şeye baş vuruyolar.

dikkatli olalım bir oyun kurucu tutupda size oyunumda gm olurmusunuz demez sakın ...
yıl 2016 oldu malesef yeni nesil bebeler oluyor gülüp geçiyorum :D

:D :D bende anlıyorum kendileriyle dalga geçiyorum diyorum oyunu bulamadım bi yardımcı ol felan indiremedim hata çıktı diyorum :D

Teşekkürler Recep Usta :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri