TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Files Kurdum OYUN Açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dubax123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Lütfen Yardım Edin Ya Files Kurdum lakin açılmıyor doğru kurdum apckını mt2 nin içine attım vede hiç açılmadı
ne yapmama gerekiyor cd /usr/game sh baslat.sh yapıpı ch1 i açıyorum lakin oyunda açılmıyor

Nedenleri :
+Filesin kanal açma yani sh baslat.sh dosyasında sunucu ip adresi değişmesi gerekebilir.( Var ise )

+Pack editlerken root dosyalarındaki serverinfo.py dosyasını hatalı kodlanmıştır.

+Sunucu yavaşlığından kaynaklanan geç açılma sorunları olabilir.

+Filesin game(filezilla) kısmında bir hata vardır yada bu kısımda siz ayar yaparken bir yeri hatalı yapmışşınızdır.

+Navicat tablolarında bir hata olabilir tabloları onarıp tekrar deneyin.

+Filezilla /usr/game ve /var/db klasorlerine 777 izni verin (tüm alt klasorlere de uygula)

+Bazı özel fileslerde rootta bazı dosyalara ip adresi girilmesi gerekiyor.( kurdugunuz files konusunu iyi inceleyin )

Çözemiyorum diyorsanız imzamdaki facebook adresini ekleyiniz yardımcı olayım.

pack root>server info kısmındaki portlarla channel dosyalarındaki configlerdeki portları karşılaştır. sorunun bu olabilir.

Veyahut lib hatası alıyor olabilirsin. baslat komutu verdikten sonra putty ekranını izle. lible başlayan bir yazı cıkıyorsa lib hatası alıyorsundur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri