- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 26
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1 ay önce itemler kayboldu hesabımda buraya yazdım. Ticket attım 2 kere denilenlere uyarak konu açtım ve bir cevap verilmiyor. Oyun hatası yüzünden 1 aydır oyuna girmiyorum soğuttunuz oyundan yemin ederim onca emek ver ver oyunda bi şeyler olsun bug olsun hata olsun gitsin tüm itemlerin editlerin sonrada ilgilenmeyin. Nedir kardeşim bu böyle siz ne diye başında duruyosunuz ki benide alın bende boş boş dururum takmam bakmam ticketlere ne rahat artık yeter yav faceden burdan destekten mesaj atıyorum bakmıyosunuz. Yazıktır günahtır ilgilenin artık yeter.
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Bir de şu açıdan düşün istersen. Senin gibi itemim kayboldu diye ticket atan yüzlerce insan var. Gerçekten itemi kaybolup atan yüzlerce birde itemi kaybolmadan yöneticilerden birşeyler koparırım davasına itemim kayboldu diye ticket atanlar var. Yani çok kişi ticket atıyor. Merak etme seninde sorunun çözülecektir. Gereği yapılır diye düşünüyorum. Ayrıca ticketlere bakılıyor ve cevap veriliyor. Er yada geç.