- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
...Bu durumlar hep böyle geldi geçti bizler Hunk sunucusunun açıldığı günü daha dün gibi hatırlıyoruz ilk 1 ay ne kadar muhteşemdi neden kimse şikayetçi olmadı ? 1 ay sonra dönüşümler bozuldu bunu oyuncular mı yaptı ? 65 Lv silahları dönüşümleri kapatıldı bunu oyuncular mı istedi ? mavi ejderha kırmızı ejderha nemerenin gözetleme kulesi gibi vs. şeyler eklenmedi oyuncular mı istedi ? oyunculara gamemasterlar suçlu olabilir fakat gamemasterlara görede hep oyuncular suçlu neden server ilk açıldığı gibi yürümedi neden yenilik getiricez diye oyuncuların oyun oynama isteği kırıldı biz hunk sunucusunda 6 7 ay oynamış kişileriz bunu en iyi şekilde oynayıp en iyi şekilde sonlandırdık hiç bir üyemiz ne ban yedi ne hırsızlık yaptı neden yansıtma hilesi kullandı bu durumda suçu doğru yerde arıyor gibiyiz malesef.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle İyi Görevler...
Bütün oyun sorumlular üzerinize alınabilirsiniz...
2009'dan beri oynuyorum valla helal olsun oyunu çok iyi bozdunuz...
Sunucuları kapatıp bütün sorunları halletmek yerine parça parça iş yaptınız bu oyuncu kitlesi YEMEDİ...
Hakkını arayanlarla 1-1 konuşmak yerine susturmayı denediniz SUSTURAMADINIZ...
Bize 2 verdiniz 5 aldınız artık YETER...
Bir yetkili çıkıp diyorki biz 20 kişi birbirimizi keseriz iyi güzel kesin ama kesilince birbirinize ana bacı katarken biz gelelim aklınıza ollur mu..
İYİ KESİŞLER...(İYİ KONU KAPATMALAR)
Aynısı oldu ama idare edin artık ...
Bütün oyun sorumlular üzerinize alınabilirsiniz...
2009'dan beri oynuyorum valla helal olsun oyunu çok iyi bozdunuz...
Sunucuları kapatıp bütün sorunları halletmek yerine parça parça iş yaptınız bu oyuncu kitlesi YEMEDİ...
Hakkını arayanlarla 1-1 konuşmak yerine susturmayı denediniz SUSTURAMADINIZ...
Bize 2 verdiniz 5 aldınız artık YETER...
Bir yetkili çıkıp diyorki biz 20 kişi birbirimizi keseriz iyi güzel kesin ama kesilince birbirinize ana bacı katarken biz gelelim aklınıza ollur mu..
İYİ KESİŞLER...(İYİ KONU KAPATMALAR)
Aynısı oldu ama idare edin artık ...
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
öncelikle admin sana şunu diyorum benim hakaret ve küfür kanıtlı bi iispat ve kanıt söyleseeneeee senn haa oyunda milletin emegini çaldıgınız dile getridik diye millete küfür baz hakaret eden bi adam gibi yansıttmanız dogrumu eliniiz vijdanınıza koyun siz bu zihniyetle asla vede asla bu oyunu yürütemiyeceksiniz hunkluların resmen emeklerini çaldınız bunuda inkar edmeseniz formda dalama kelimesi yazmışım adam o.ç diye bana pm atıyo oyunda tickekliyorum sadece sohbet banı alıyor bunuda açıklayın bana ozaman madem tarafsız sınız ya siz bu şekilde asla vede asla oyunu yürütemezsiniz emek hırsızlıgı siizn yaptıgını yok yere milletin parasını zamanını göz nurunu çalmak sizin yaptıgınız
- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
adam kayırıolar kendı dusuncelerınden farklı dusuncemız oldugu zaman banla gıtsın ne tutuoz dıolar
- Konular
- 42
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Öncelikle;
Merhaba,
@AloneDeatttT; sizi özel ElyM2 toplantısına davet ettik ve siz bu olayı suistimal edip, oyunculara ayrı dilden şeyler söylediniz.
Sanırım sizin dilinizle, bizim dilimiz aynı değil. @admin; ve @Shorty; tarafından size cevap verildi. Siz hâlâ neyin davasındasınız, bu adamlar bu oyunu kuran kişiler ve hala haksız, sebepsiz ban attınız kanıtlayın diyorsunuz.
Bu adamlar lafa değil, saygıya ve karaktere bakıyor. Siz hiç bir ân ne admin olsun, ne shorty olsun her ikisine de saygı göstermediniz. Size sundukları imkanlara rağmen, adamları eleştirmeye, çocuk gibi hakkımı helal etmiyorum deyip durmaya devam ettiniz.
Ben 34 yaşındayım diyorsunuz, sabahtan beri açtığınız konulara bakıyorum da cidden 34 olduğunuzu kanıtlayan hiç bir husus yok. Her konunuz da kendinizi küçük düşürmüşsünüz.
Ben anlamıyorum, bir insan kendine sorar. Neden ben, acaba benim hatam ne diye bir düşünür. Hatası varsa bu hatayı düzeltmeye çalışır. Siz hatayi düzeltmeye değil, paso hatalarınızı çoğaltmaya baktınız.
Sonuç ne oldu ElyM2 sunucuları'ndan uzaklaştırıldınız. Şimdi @lDaNGeLl; siz ve arkadaşlarınız benim hakkım da hep adam kayırıyor, taraf tutuyor dediniz. Ve şimdi kalkıp aynı iddiayı Takım Liderleri hakkında yapıyorsunuz.
Takım Liderleri oyunu 7 yıldır kusursuz bir şekilde yürüten kişiler, bunca güncellemeyi size sunan kişiler. Af buyurun kimse babamızın oğlu değil, kimse kalkıpta bir oyunda yarışma düzenleyip 2000TL'lik hediye ödülü koymaz.
Ben belki adam kayırırım, öbür GM'ler de kayırabilir amma ve lâkin Takım Liderleri 7 yıl boyunca kayırmadı, bi 7 yıl daha kayırmaz.
Hiç bir suç, cezasız kalmaz.
Merhaba,
@AloneDeatttT; sizi özel ElyM2 toplantısına davet ettik ve siz bu olayı suistimal edip, oyunculara ayrı dilden şeyler söylediniz.
Sanırım sizin dilinizle, bizim dilimiz aynı değil. @admin; ve @Shorty; tarafından size cevap verildi. Siz hâlâ neyin davasındasınız, bu adamlar bu oyunu kuran kişiler ve hala haksız, sebepsiz ban attınız kanıtlayın diyorsunuz.
Bu adamlar lafa değil, saygıya ve karaktere bakıyor. Siz hiç bir ân ne admin olsun, ne shorty olsun her ikisine de saygı göstermediniz. Size sundukları imkanlara rağmen, adamları eleştirmeye, çocuk gibi hakkımı helal etmiyorum deyip durmaya devam ettiniz.
Ben 34 yaşındayım diyorsunuz, sabahtan beri açtığınız konulara bakıyorum da cidden 34 olduğunuzu kanıtlayan hiç bir husus yok. Her konunuz da kendinizi küçük düşürmüşsünüz.
Ben anlamıyorum, bir insan kendine sorar. Neden ben, acaba benim hatam ne diye bir düşünür. Hatası varsa bu hatayı düzeltmeye çalışır. Siz hatayi düzeltmeye değil, paso hatalarınızı çoğaltmaya baktınız.
Sonuç ne oldu ElyM2 sunucuları'ndan uzaklaştırıldınız. Şimdi @lDaNGeLl; siz ve arkadaşlarınız benim hakkım da hep adam kayırıyor, taraf tutuyor dediniz. Ve şimdi kalkıp aynı iddiayı Takım Liderleri hakkında yapıyorsunuz.
Takım Liderleri oyunu 7 yıldır kusursuz bir şekilde yürüten kişiler, bunca güncellemeyi size sunan kişiler. Af buyurun kimse babamızın oğlu değil, kimse kalkıpta bir oyunda yarışma düzenleyip 2000TL'lik hediye ödülü koymaz.
Ben belki adam kayırırım, öbür GM'ler de kayırabilir amma ve lâkin Takım Liderleri 7 yıl boyunca kayırmadı, bi 7 yıl daha kayırmaz.
Hiç bir suç, cezasız kalmaz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)