Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

[Py-C++]Ajan System

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EviLShow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

senin takıntınmı var konularım üzerinde ? sistem kodlaması farklı.moderatör olduysan moderatör gibi olgunlaş bence @yugi73; eğer sistem kodlaması ismaile ait ise kendisi yazabilicek bir kapasitesi var adamın sana gerek yok anlıcağın.
@Pelin Melek Aslan;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben zaten anlamıyorum bu forumu...
Birkişi birşey paylaşıyor satışda olduğu için konu kapatılıyor.Başkası geliyor satışda olan bir sistemi paylaşıyor mod gelip teşekkür ediyor.Kişiye göre muamele var bu forumda artık bunu rahat görebiliyorum.Yada adalet denen kavram modların pek umrunda değilmiş gibi hareket ediyolar.Lütfen şu forumda yetkiye sahipseniz işinizide düzgün yapın siz modlardan ricam bu.Aksine bu şekil devam edicekse diğer forumlardan ayrı bir tarafı kalmıyor buranında...

@EviLShow; benim size karşı bir ön yargım yok. Başka kişiler konu açıyor ve satışta oluyor konuları kapanıyor. Sizin paylaşmış olduğunuz konuda da satışta mevcut. Pelin hanım işine geleni görüyor işine gelmeyeni görmüyor gibi bir şey oluyor. Bu durumdan da forumda ki bazı kişiler rahatsız oluyor. Sizle alakalı bir durum yok burada.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@EviLShow; benim size karşı bir ön yargım yok. Başka kişiler konu açıyor ve satışta oluyor konuları kapanıyor. Sizin paylaşmış olduğunuz konuda da satışta mevcut. Pelin hanım işine geleni görüyor işine gelmeyeni görmüyor gibi bir şey oluyor. Bu durumdan da forumda ki bazı kişiler rahatsız oluyor. Sizle alakalı bir durum yok burada.
tamam tekrar bunu ekliyorum buraya

eğer satışını yapan birisi varsa gelsin buraya bu sistem benim kodlamam desin kapatıcam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri