farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Bir kaç sorum var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sekoceza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 724
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Şimdi öncelikle merhaba :) bugün biraz farklı bır konuda makale tarzı bir kaç şey söyliyeceğim.

Foruma geldiğim günden beri her türlü çalışmayı sergiliyorum yapıyorum uğraşıyorum herneyse, bunu bir yana koyalım.

1.Yetkililer kaç saat sürede ceza veriyor ?
2.Uyarıldıktan sonra bilmediği için olay kapandıktan sonra ceza veriliyor bu nasıl oluyor?
3.Bir moderatörün yalnışını söyledikten sonra 1 gün sonraki olay ortaya çıkıp yasaklanıyor hesap?
4.Forumdaki davranışlarda tek bir hata sergilenmediği halde 24 saat ceza veriliyor.
5.Forumda "Süper Mod" ve "Deneme Mod" diye görevli olan arkadaşlar, kendilerine "POST" ve "BAHSEDİLME" kasma girişimlerinde bulunuyorlar hiç bir ceza almıyorlar bunun sebebi nedir ayrımcılık mı var?
6.Forumda mesaj kasmak amaçlı bir çok üye konulara baştan sağma cevaplar veriliyor hiç bir görevli ilgilenmiyor?

Evet beklemedeyim :)

Yalnızca, bu soruların cevaplarını ıstıyorum öğrendıkten ıtıbaren, @CrazyAlkan; adminimiz tarafından veya @admin; tarafından hesabımın silinmesini istiyorum.

Son düzenleme:
Dünkü ban yeme sebebin belli
Hosting bölümü http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...7490-metin2-hosting-sikayetleri-hakkinda.html
3.Firma,müşteri ve görevli hariç kimse konulara yorum atamaz.

konusunun mesajı doğal olarak banlandın.Sonra beni banladılar diyerek yönetim üyeleri mesaj kasıyor diyerekten kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.Malesef bu tavrınla bir yere varamazsın

Buyrun http://www.turkmmo.com/forum-oyunlari/ bölümümüz istediğiniz şekilde ilgili bölümde oyunlara katılabilirsiniz

Son olarak kişi isteği ile hesap kapatmıyoruz fakat illa hesabını kapatmak istiyorsan öm ile bana bildir.Hesabını bir daha açılmamak üzere kapatayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri