Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Bir kaç sorum var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sekoceza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 724
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Şimdi öncelikle merhaba :) bugün biraz farklı bır konuda makale tarzı bir kaç şey söyliyeceğim.

Foruma geldiğim günden beri her türlü çalışmayı sergiliyorum yapıyorum uğraşıyorum herneyse, bunu bir yana koyalım.

1.Yetkililer kaç saat sürede ceza veriyor ?
2.Uyarıldıktan sonra bilmediği için olay kapandıktan sonra ceza veriliyor bu nasıl oluyor?
3.Bir moderatörün yalnışını söyledikten sonra 1 gün sonraki olay ortaya çıkıp yasaklanıyor hesap?
4.Forumdaki davranışlarda tek bir hata sergilenmediği halde 24 saat ceza veriliyor.
5.Forumda "Süper Mod" ve "Deneme Mod" diye görevli olan arkadaşlar, kendilerine "POST" ve "BAHSEDİLME" kasma girişimlerinde bulunuyorlar hiç bir ceza almıyorlar bunun sebebi nedir ayrımcılık mı var?
6.Forumda mesaj kasmak amaçlı bir çok üye konulara baştan sağma cevaplar veriliyor hiç bir görevli ilgilenmiyor?

Evet beklemedeyim :)

Yalnızca, bu soruların cevaplarını ıstıyorum öğrendıkten ıtıbaren, @CrazyAlkan; adminimiz tarafından veya @admin; tarafından hesabımın silinmesini istiyorum.

Son düzenleme:
E8MZA8.png

v57q3r.png

Bu arada şimdi direk gene ceza yersem diye şunuda koyayım burda kalsın :)

EKSTRA

@Elveda Mutluluklar;
@AsiLZade0212;

@admin; @CrazyAlkan; sizden bu konu hakında açıklama beklicektir, bakalım neler olacak.

Son düzenleme:
E8MZA8.png

v57q3r.png

Bu arada şimdi direk gene ceza yersem diye şunuda koyayım burda kalsın :)

EKSTRA

@Elveda Mutluluklar;
@AsiLZade0212;

@admin; @CrazyAlkan; sizden bu konu hakında açıklama beklicektir, bakalım neler olacak.

Sizler zaten biraz utanma olsaydi foruma dahigi rmezdiniz yonetime hakkeret ettnz faceden sizlere odulmu verilsin istiyorsun bahsedilmek kasmak die bisi yok orasi bahsedilme oyunu yonetime hakarett etiginiz laflari tarafimca yonetime iletilicektir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sizler zaten biraz utanma olsaydi foruma dahigi rmezdiniz yonetime hakkeret ettnz faceden sizlere odulmu verilsin istiyorsun bahsedilmek kasmak die bisi yok orasi bahsedilme oyunu yonetime hakarett etiginiz laflari tarafimca yonetime iletilicektir.

Buna gülmemmi gerekiyor onu bir söylermisin sen bana :D ? yüzsüz gibi birde oyun diyorsunuz orda kastım dıyor sonrasında birde utanmadan yüzsüz yüzsüz oyun diye kılıf gıydırmeye calısıyor güzel senaryo tebrik ederim herneyse :) sizin ne yapmaya çalıştığınızı ben dahil herkes biliyor forumda bunun tartışmasına girmeyeceğim yanıtlarımı alıp, hesabımı sıldıreceğım :) sizinle muhattap olmaya bile gerek yok.

He birde, yönetime laf etmişim ba ba ba :D yönetime etmişim gönder bakalım yönetimemi etmişim kime etmişim mesajlar ortada zaten gerekli sorular tarafıma sorulur onu yolladığında, yalnış varsa ben attığımda mobil screenshotları herşeyde ortaya çıkar, gerisini senin paşa gönlün düşünsün

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri