Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şimdi öncelikle merhaba
bugün biraz farklı bır konuda makale tarzı bir kaç şey söyliyeceğim.
Foruma geldiğim günden beri her türlü çalışmayı sergiliyorum yapıyorum uğraşıyorum herneyse, bunu bir yana koyalım.
1.Yetkililer kaç saat sürede ceza veriyor ?
2.Uyarıldıktan sonra bilmediği için olay kapandıktan sonra ceza veriliyor bu nasıl oluyor?
3.Bir moderatörün yalnışını söyledikten sonra 1 gün sonraki olay ortaya çıkıp yasaklanıyor hesap?
4.Forumdaki davranışlarda tek bir hata sergilenmediği halde 24 saat ceza veriliyor.
5.Forumda "Süper Mod" ve "Deneme Mod" diye görevli olan arkadaşlar, kendilerine "POST" ve "BAHSEDİLME" kasma girişimlerinde bulunuyorlar hiç bir ceza almıyorlar bunun sebebi nedir ayrımcılık mı var?
6.Forumda mesaj kasmak amaçlı bir çok üye konulara baştan sağma cevaplar veriliyor hiç bir görevli ilgilenmiyor?
Evet beklemedeyim
Yalnızca, bu soruların cevaplarını ıstıyorum öğrendıkten ıtıbaren, @CrazyAlkan; adminimiz tarafından veya @admin; tarafından hesabımın silinmesini istiyorum.
bugün biraz farklı bır konuda makale tarzı bir kaç şey söyliyeceğim.Foruma geldiğim günden beri her türlü çalışmayı sergiliyorum yapıyorum uğraşıyorum herneyse, bunu bir yana koyalım.
1.Yetkililer kaç saat sürede ceza veriyor ?
2.Uyarıldıktan sonra bilmediği için olay kapandıktan sonra ceza veriliyor bu nasıl oluyor?
3.Bir moderatörün yalnışını söyledikten sonra 1 gün sonraki olay ortaya çıkıp yasaklanıyor hesap?
4.Forumdaki davranışlarda tek bir hata sergilenmediği halde 24 saat ceza veriliyor.
5.Forumda "Süper Mod" ve "Deneme Mod" diye görevli olan arkadaşlar, kendilerine "POST" ve "BAHSEDİLME" kasma girişimlerinde bulunuyorlar hiç bir ceza almıyorlar bunun sebebi nedir ayrımcılık mı var?
6.Forumda mesaj kasmak amaçlı bir çok üye konulara baştan sağma cevaplar veriliyor hiç bir görevli ilgilenmiyor?
Evet beklemedeyim

Yalnızca, bu soruların cevaplarını ıstıyorum öğrendıkten ıtıbaren, @CrazyAlkan; adminimiz tarafından veya @admin; tarafından hesabımın silinmesini istiyorum.
Son düzenleme:
? yüzsüz gibi birde oyun diyorsunuz orda kastım dıyor sonrasında birde utanmadan yüzsüz yüzsüz oyun diye kılıf gıydırmeye calısıyor güzel senaryo tebrik ederim herneyse