HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konu kapatılsın bunedir adam eksik dosyalı files paylaşıyor 1aydır konusu kapanmamış bir benmi farkına vardım.
Hocam şöylekigame mysql şifresi cyber-gamers.org bu arada neyse ben filesi çalıştıramadım yardımcı olacak varmı ?
Turkmmo Flood Engelleme
Nasıl çalıştırdın anlatırmısın mysql yok şimdi bunu nasıl kuracağım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
<----Filesin orjinal paylaşılan sitesinden kayıt olup indir Player kısmı verilmiş sadece ve game için de verilmiş kolasörleri tam kontrol et anlarsınHaklısınız gördüm ama bunu tar.gz siz kursam olur demi klasörü atsam.Bu arada files çalışıyor mu?Hocam şöylekiLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.<----Filesin orjinal paylaşılan sitesinden kayıt olup indir Player kısmı verilmiş sadece ve game için de verilmiş kolasörleri tam kontrol et anlarsın
Sen kendin kurduysan mysql ve gameni atarmısın ben buradan hiç birşey anlamadım.Gameyi didik didik aradım mysql dosyaları bulamadım.Bak ssler.Hocam şöylekiLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.<----Filesin orjinal paylaşılan sitesinden kayıt olup indir Player kısmı verilmiş sadece ve game için de verilmiş kolasörleri tam kontrol et anlarsın
Son düzenleme:
Sen kendin kurduysan mysql ve gameni atarmısın ben buradan hiç birşey anlamadım.Gameyi didik didik aradım mysql dosyaları bulamadım.Bak ssler.
![]()
![]()
![]()
Skype Hesabın Varsa Ekle Daha detaylı Konuşuyim Skype : igg_furkan21
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)