HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Mysql nerde
Mysql yok hocam siz nasıl çalıştırdınızEywllh
Turkmmo Flood Engelleme
Kafayı yiecem nasıl denedin bro ya game mysql linkinde game dosyası ve player çıkıyor mysql nerde bu server çalışmazki9.2 Denedim Zaten Ama Lib Hatası Veriyor Güncel Lib Olmalı
zaten lib hatası vardı hepsini giderdim kendime DİZAYN ETTİM yani oyun içinden yararlandım item iconlarından v.s zaten o files Sorunlu başta hata vermesi sorun sana tavsiyem freebsd 10.1 - 10.2 kullan bu serverler için MYSQL 5.5.Xmysql yok hocam siz nasıl çalıştırdınız
turkmmo flood engelleme
kafayı yiecem nasıl denedin bro ya game mysql linkinde game dosyası ve player çıkıyor mysql nerde bu server çalışmazki
Son düzenleme:
game mysql şifresi cyber-gamers.org bu arada neyse ben filesi çalıştıramadım yardımcı olacak varmı ?
Turkmmo Flood Engelleme
Turkmmo Flood Engelleme
Nasıl çalıştırdın anlatırmısın mysql yok şimdi bunu nasıl kuracağımzaten lib hatası vardı hepsini giderdim kendime DİZAYN ETTİM yani oyun içinden yararlandım item iconlarından v.s zaten o files Sorunlu başta hata vermesi sorun sana tavsiyem freebsd 10.1 - 10.2 kullan bu serverler için MYSQL 5.5.X
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)