HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hocam puttyden acarken lib hatası yazıyor verdiğiniz lib32 dosyasını nereye atıcaz?
kardeş kısayol sistemi yok efsun botu yok kendime level verdim skiller p di gitti bunasıl iş ?
Turkmmo Flood Engelleme
kardeş kısayol sistemi yok efsun botu yok kendime level verdim skiller p di gitti bunasıl iş ?
Hocam Hengi SW De olursa olsu nkendinize level verin veya levelinizi düşürün skiller sıfırlanır bunu unutmayın.
Hocam puttyden acarken lib hatası yazıyor verdiğiniz lib32 dosyasını nereye atıcaz?
filezilladan /usr/lib32 klasörünü sil verdiğim dosyayı indir o dizine at reboot at düzelir sorun..
Turkmmo Flood Engelleme
şeytan boynuzu zırhına + basılmıyor
navicattan itemin kodunu aratarak + basma ornlarını düzenleyebilirsin..
Turkmmo Flood Engelleme
forumda paylaşılan fixler kapatılmıştı ama sql fixi sorunlu şekilde paylaşışdığı için o şekilde bir yol denen di dediğiniz doğrudur..SqlInject açığını kapattıktan sonra oluşan aynı isim ile lonca açma bugu fix
sql inject fixli değil bilginize.
Turkmmo Flood Engelleme
merhabalar root.epk/eix dosyasını açarak dizindeki bonus.py dosyası içerisinde EsterGon2 aratarak düzenleyebilirsin..x e basınca açılan menüdeki EsterGon2 yazısı tga'larda mı ? .py lerde bulamadım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)