C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Enes Turn 40k Sourceli Server Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@xawi25;
Paylaşım için teşekkür ederim, files sorunsuz kuruldu. Şöyle kısaca bir test ederken gözüme ufak bir hata çarpttı. Sol alttan veya seçenekler menüsünden Nesne Market'e tıklayınca oyun "?????" hatası verip kapanıyor. Bu sorunun çözümünü biliyor musunuz?

şimdi baktım bende öyle bir sorun vermedi pack güncel olmasına dikkat et kardeşim

Adsiz.png

veya syser atarsan bakarız

şimdi baktım bende öyle bir sorun vermedi pack güncel olmasına dikkat et kardeşim

veya syser atarsan bakarız
Pack'ı nasıl güncelleyeceğim tam anlamadım?

Syserr:
0411 11:21:22032 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010). Automatic conversion will be attempted.

bu syserin onunla alakası yok pack güncel derken yani metin2 nin son sürümünü kullan
Evet metin2'nin son sürümünü kullanıyorum ve öyle kurdum filesi. Sebep ne olabilir sizce?

Pack'ı nasıl güncelleyeceğim tam anlamadım?

Syserr:

Bu sysser granny sürümü ile ilgili pvpler'in çoğunda bu syssere rastlayabilirsin bir zamanlar TR'de de vardı şuan var mı bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri