HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
S.a arkadaşlar eger konu yanlış yerdeyse lütfen yöneticiler dogru yere taşısın.
Başlıklta belirttigim gibi RevaMt2 site paneli lazım yani evimde kurdugum oyunuma denemelik bi site yapıcam ama bu site çok hoşuma gitti aslında buldum ama inc dosyası felan yok html programı ile çekilmiş bi işe yaramadı.
Panelden görüntü :
Başlıklta belirttigim gibi RevaMt2 site paneli lazım yani evimde kurdugum oyunuma denemelik bi site yapıcam ama bu site çok hoşuma gitti aslında buldum ama inc dosyası felan yok html programı ile çekilmiş bi işe yaramadı.
Panelden görüntü :
Son düzenleme:
S.a arkadaşlar eger konu yanlış yerdeyse lütfen yöneticiler dogru yere taşısın.
Panelden görüntü :
![]()
Çok Önceden Kodlayıp Atmıştım Bir Yere MHMS Uygun Halini Paylaşırım Boş Bir Vaktimde.
Çok Önceden Kodlayıp Atmıştım Bir Yere MHMS Uygun Halini Paylaşırım Boş Bir Vaktimde.
üstadım biraz acele olursa güzel olur be cünki çok aradım bulamadım acil lazım yani

aga mhms hali banada lazım ya paylaşırmısın çok makbule geçer valla
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)