- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar sizlere metin2 model viewer programını tanıtacağım.
Programın Özeti:
Metin2nin içinde bulunan granny2.dll codeğini kullanarak oyundaki objeleri göstermeye yarıyor.
Kendimde denedim çalışıyor arkadaşlar Granny viewer programından daha gelişmiş olduğunu söyleyebilirim.
Neyse fazla lafı uzatmadan videoya ve linklere geçelim.:encouragement:
Programın tanıtım videosu:
(mediafire)
İndirme Linki
VirüsTotal linki:
Uyumluluk sorunu:
Windows 7+ sürümlerde pvp açanlar bilir ama bilmeyen arkadaşlar için tekrar paylaşmak istedim.
W8 ve W10'da program açılmazsa gelişmiş sistem ayarlarına girerek gelişmiş sekmesi altındaki performansın ayarlarını açın.Buradan Veri yürütme engellemesinden programın exesini ekleyin.Ekledikten sonra programı uyumluluk giderme ile windows xp service pack 3 ile çalıştırın.Ayarları kaydetin.
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Programın Özeti:
Metin2nin içinde bulunan granny2.dll codeğini kullanarak oyundaki objeleri göstermeye yarıyor.
Kendimde denedim çalışıyor arkadaşlar Granny viewer programından daha gelişmiş olduğunu söyleyebilirim.
Neyse fazla lafı uzatmadan videoya ve linklere geçelim.:encouragement:
Programın tanıtım videosu:
(mediafire)
İndirme Linki
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VirüsTotal linki:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Uyumluluk sorunu:
Windows 7+ sürümlerde pvp açanlar bilir ama bilmeyen arkadaşlar için tekrar paylaşmak istedim.
W8 ve W10'da program açılmazsa gelişmiş sistem ayarlarına girerek gelişmiş sekmesi altındaki performansın ayarlarını açın.Buradan Veri yürütme engellemesinden programın exesini ekleyin.Ekledikten sonra programı uyumluluk giderme ile windows xp service pack 3 ile çalıştırın.Ayarları kaydetin.
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
Bu arada programın yeni sürümünün olduğunu duydum.Youtubede videoları var ancak indirme linkini hiç bir yerde bulamadım.Bulabilen arkadaş bizlerle paylaşırsa sevinirim.Şuanki sizlerle paylaştığım model viewerin 2011 sürümü .Yeni sürümü bulduğumda konu içinde editleyeceğim.İyi akşamlar arkadaşlar.:l04:
Son düzenleme:
- Konular
- 128
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 309
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 3,270
- DevLira
- 144
Sadece Görüntülemeyemi Yarıyor?
- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
Evet sadece görüntüleme yapıyor.Yeni sürümünde düzenleme olabilir ama linkini birtürlü bulamadım.Sadece Görüntülemeyemi Yarıyor?