shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hunk - Pidge

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RosstoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ulan aylarca ağladınız oyuncu yok hunk severinde emeklerimiz boşa gitti diye şimdi diyorsunuz ki itemlerimiz para etmiyor, be pezevenkler adamlar uğraştı çekemedi işte oyuncuyu kimse uğraşmadı diyemez en son çare olarak bunu gördüler ki herkes için iyi olan buydu şimdi ne diye ağlıyorsunuz ne yapsın adamlar oyuncumu yaratsın 10 gm birden 10 hesap açıp sizle vs mi atsın ne istiyorsunuz? sağlam item yapmak 10 bin 20 bin efsuna maal olur onu da bulun bi zahmet niye yalandan ağlıyorsunuz zaten herkes hunk serverinden geçerken canavarlı setlerini, bileziğini, kalkanını, kaskını yaptı 4 tane item yapmak bu kadar zor mu? her boka bahane bulmayın adam gibi oyununuzu oynayın.
Seni yazık herif sen ilk önce adam gibi konuşmayı öğren gerekli açıklamaları yukarıda yapmışlar zaten şimdi kes sesini ve benim konumdan uzak dur

Hunk dan gelen arkadaşlar karamsar olmayın bence. Emeklerim gitti diye olaya bakarsanız hiç bir şey elde edemezsiniz.

Bırlestırıonuz barı 1 ay 2 ay onceden haber verın benım suan pıdgede 1 tane ıtemımde 6 7 efsun yok bıde sacma sapan sw yapmıssınız edıtsız sw yazmısınız oraya nınjalara savascılara savunma atak gelıo ben zaten hunka basladıgımda pıdge vardı pıdge oynamak ıstesem pıdgeye baslardım sacma sapan bır sıstemı var dıe pıdgeye gırer gırmez cıktım hangı edıtsız serverde ele zırha ıc ıtemlere karakter savunma atak sansı gelır hunkda getırdıgım onca ay ugrasıtıgım geceme gunduzume katıp attıgım efsunların suan cop den farklı bıse deıl pıdge serverıne 6 7 efsun nesnelerının npc de olmamayısı da sacma bıse 6 7 efsun nesnesı npc de yokken ben nasıl ıtemlerıme eklıcem 30 bın derece kasıp 10 tane deıstırme fılan alınıor dedıler lan 2 sene ugrastım zaten ben sadece oyuna ws atmaya gırıyordum sımdı bıdahamı emek verıp bastan tum ıtemlerımı dızmemı beklıyorsunuz benden

Bırlestırıonuz barı 1 ay 2 ay onceden haber verın benım suan pıdgede 1 tane ıtemımde 6 7 efsun yok bıde sacma sapan sw yapmıssınız edıtsız sw yazmısınız oraya nınjalara savascılara savunma atak gelıo ben zaten hunka basladıgımda pıdge vardı pıdge oynamak ıstesem pıdgeye baslardım sacma sapan bır sıstemı var dıe pıdgeye gırer gırmez cıktım hangı edıtsız serverde ele zırha ıc ıtemlere karakter savunma atak sansı gelır hunkda getırdıgım onca ay ugrasıtıgım geceme gunduzume katıp attıgım efsunların suan cop den farklı bıse deıl pıdge serverıne 6 7 efsun nesnelerının npc de olmamayısı da sacma bıse 6 7 efsun nesnesı npc de yokken ben nasıl ıtemlerıme eklıcem 30 bın derece kasıp 10 tane deıstırme fılan alınıor dedıler lan 2 sene ugrastım zaten ben sadece oyuna ws atmaya gırıyordum sımdı bıdahamı emek verıp bastan tum ıtemlerımı dızmemı beklıyorsunuz benden
Aynen öyle benimde hiç bir itemimde 6-7 yok sözde zamanında böyle bir konuşma geçtiğinde birleşme sv lerin efsunları eşit olmadıgı için olmıycaktı denmişti ki zaten bizde istememiştik. Madem böyle bir şey olucaktı bari önceden haber verseydiniz bizde işimizi ona göre ayarlasaydık

Arkadaşlar ben TheMetin2 zamanından beri oynuyordum. Uzun bir süre ara verdim oyuna ve bu gece tekrar başlamaya karar verdim... Sizce hangi serverda oynayayım? Tekrar yığınla para yatırmak istemiyorum... Editli serverlarda güzel iş yapabilir miyim sizce? Ulaşırsanız sevinirim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri