Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyuncuya İlgi 0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 55Ayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 280

55Ayaz

Level 4
TM Üye
Konular
97
Online süresi
19m 16s
Reaksiyon Skoru
23
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
79
MmoLira
12
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1-2 Gundur Çarım Bugta Dıyorum Kımse ılgılenmıyor. Yarın Pidgeye Baslıcaz Para Kasma çarımız bugta kaldı Hesap zaten baglı dıyor. Sureklı aynı sorunları Yasamaktan sıkıldım.. Bir Tane Admın bu konuyla ılgılenmezmi Yaa.

Dun Gece Savtegin ıle konustum Serverde Gece bakım yapılacak Dedı Bugun Saat 10:30 Da Giriş Yapım Dedım.
Hesap zaten Baglı dedı. Serverde bakım olmamıs. Vede Saat'inde Event olcak dedınız Belırledıgınız Saatler..

12:00 16:00 ve 21:00 da Dedınız 2 gundur 12:00 da Event Olmuyor.. Yetkılı kısılere Pm atıyoruz ılgılenmıyorlar..

Yarın Ogleden Sonra Bırlesme Olcak Elde Avucta Hiç bisey yok. Para kasma çarımız Kapalı İtem yapamıyoruz.

KISACASI SERVERDE İLGİ 0. Baskası Yok ılgılenıyor Yok söyle yapılıyor Yok böyle yapılıyor. Bunları Geçın.. madem ılgılenıyorlar neden Bu konuya Herhan gıbı Bır acıklama yapamıyolar.? Elym2 de Pm atıyorum neden Cevap vermıyolar.? Hanı sızınle ılgılenıyorlar ya bızımle neden ılgılenmıyorlar ??

1-2 Gundur Çarım Bugta Dıyorum Kımse ılgılenmıyor. Yarın Pidgeye Baslıcaz Para Kasma çarımız bugta kaldı Hesap zaten baglı dıyor. Sureklı aynı sorunları Yasamaktan sıkıldım.. Bir Tane Admın bu konuyla ılgılenmezmi Yaa.

Dun Gece Savtegin ıle konustum Serverde Gece bakım yapılacak Dedı Bugun Saat 10:30 Da Giriş Yapım Dedım.
Hesap zaten Baglı dedı. Serverde bakım olmamıs. Vede Saat'inde Event olcak dedınız Belırledıgınız Saatler..

12:00 16:00 ve 21:00 da Dedınız 2 gundur 12:00 da Event Olmuyor.. Yetkılı kısılere Pm atıyoruz ılgılenmıyorlar..

Yarın Ogleden Sonra Bırlesme Olcak Elde Avucta Hiç bisey yok. Para kasma çarımız Kapalı İtem yapamıyoruz.

KISACASI SERVERDE İLGİ 0. Baskası Yok ılgılenıyor Yok söyle yapılıyor Yok böyle yapılıyor. Bunları Geçın.. madem ılgılenıyorlar neden Bu konuya Herhan gıbı Bır acıklama yapamıyolar.? Elym2 de Pm atıyorum neden Cevap vermıyolar.? Hanı sızınle ılgılenıyorlar ya bızımle neden ılgılenmıyorlar ??

Dün hunk sunucusunda 6 defa balık tutma etkinliği oldu

Dün hunk sunucusunda 6 defa balık tutma etkinliği oldu

Tamam hadı dıyelım kı 6 kere event oldu pekı neden. hıc bır pm ye bakılmadı. Gerekılen ılgı gosterılmedı. Carım bugta dedıgım halde
kımse yardımcı olmadı..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri