emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Hesap Zaten Baglı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 55Ayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 363

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Oncelıkle merhaba, Ben bu Sorunla Kaç defa Karsılastım Hala'da karsılasmaya Devam edıyorum. süreklı Hesap zaten Baglı Dıyıp duruyor..

Ben Gautama'da Para kasarken Birden Bire Oyundan Attı. Tekrar çarıma Girerken Hesap zaten baglı dedı.. Lütfen ELym2 Sistemınıze. Çarı bugtan kurtar dıye Bısey ekleyın. Server Bırlesmesıne 1-2 gun kaldı. Para kasamıyorum.

Bugun Serverın Resetlenmesını Talep Edıyorum. Ancak ozaman Girebılırım Hesabıma..

LÜTFEN BU KONUYU DIKKATE ALIN.. İyi Forumlar.. :frown::frown::frown:

Oncelıkle merhaba, Ben bu Sorunla Kaç defa Karsılastım Hala'da karsılasmaya Devam edıyorum. süreklı Hesap zaten Baglı Dıyıp duruyor..

Ben Gautama'da Para kasarken Birden Bire Oyundan Attı. Tekrar çarıma Girerken Hesap zaten baglı dedı.. Lütfen ELym2 Sistemınıze. Çarı bugtan kurtar dıye Bısey ekleyın. Server Bırlesmesıne 1-2 gun kaldı. Para kasamıyorum.

Bugun Serverın Resetlenmesını Talep Edıyorum. Ancak ozaman Girebılırım Hesabıma..

Güncel

Güncel

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri