- Konular
- 26
- Online süresi
- 9m 24s
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 26 Gün
- Başarım Puanı
- 89
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
BUNDAN YAKLAŞIK 20 GÜN ÖNCE BAKIMDAN SONRA 2.AŞAMADA ONAYLANAN ÇARLAR AÇILACAK DİYE BİR BİLGİ VERİLDİ FAKAT TAKİP EDİYORUMDA 2-3 KİŞİ HARİÇ BANI AÇILAN OLMADI.2.AŞAMADAN GEÇİP KALDIĞIMIZ HAKKINDA BİLGİ VERİLMİYOR BUNU ÖĞRENEMİYORUZ İNCELENİYOR DEĞİP GEÇİŞTİRİLİYOR AMA DİKKATİMİ ÇEKİYOR PİDGE SERVERİNDE 2-3 DEFA SÜRERİZ BAN YİYEN BAZI OYUNCULARIN GEÇMİŞİ İNCELENMİŞ ONLARIN İNCELEMESİ BİTMİŞ ÇARLARI OGÜN AÇILMIŞ ŞAŞIRMAMAK LAZIM DAHA ÖNCEDENDE SÜRESİZ BAN YİYİP BAN AFFI OLMADAN AÇILMIŞTI ZATEN AMA NE HİKMETSE BİZİMKİLERİN İNCELENMESİ BİRTÜRLÜ BİTMİYOR
KAÇ DEFA SÜRESİZ BAN YİYEN ARKADAŞLARIMIZ 2.AŞAMAYI GEÇİYOR BİZ GEÇTİKMİ GEÇMEDİKMİ ONU BİLE BİLMEDEN BEKLİYORUZ NE TUHAF NE İLGİNÇ :smile:
KAÇ DEFA SÜRESİZ BAN YİYEN ARKADAŞLARIMIZ 2.AŞAMAYI GEÇİYOR BİZ GEÇTİKMİ GEÇMEDİKMİ ONU BİLE BİLMEDEN BEKLİYORUZ NE TUHAF NE İLGİNÇ :smile:
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
"DAHA ÖNCEDENDE SÜRESİZ BAN YİYİP BAN AFFI OLMADAN AÇILMIŞTI"
Söylediğin oyuncuyu biliyorum bununla ilgili daha önceden konu açmıştım ama geçiştirmek için çok çabaladilar ben sadece iki belki üç kez sınırsız ban yiyen bir oyuncunun hesap nasıl oluyor da hemen açılıyor diye sorduğum da suçlu ben oluyorum.
Ayrıca ilk ban cezasında hiçbir şekilde ban affı ortada yok iken açılması düşündürücü oluyor diyince "elym2 takımı olarak kimseye torpil yapmıyoruz" demeleri bi başka guzel.
"kimse babamızın oğlu değil" demeleri ayrı bir güzellik.
Ben daha ilk banim olmasına karşın adam daha konuyu görür görmez - leri dizmiş
Söylediğin oyuncuyu biliyorum bununla ilgili daha önceden konu açmıştım ama geçiştirmek için çok çabaladilar ben sadece iki belki üç kez sınırsız ban yiyen bir oyuncunun hesap nasıl oluyor da hemen açılıyor diye sorduğum da suçlu ben oluyorum.
Ayrıca ilk ban cezasında hiçbir şekilde ban affı ortada yok iken açılması düşündürücü oluyor diyince "elym2 takımı olarak kimseye torpil yapmıyoruz" demeleri bi başka guzel.
"kimse babamızın oğlu değil" demeleri ayrı bir güzellik.
Ben daha ilk banim olmasına karşın adam daha konuyu görür görmez - leri dizmiş

Son düzenleme:
- Konular
- 26
- Online süresi
- 9m 24s
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 26 Gün
- Başarım Puanı
- 89
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
evet dostum katılıyorum sana bazı karakterlerin incelemeleri daha önceden kaç defa süresiz ban olmasına rağmen hemen bitmiş biz çölde pazar kurmaktan 1 sene ban yiyoruz 1.aşamadan geçiyoruz ama daha haber yok