romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Netmarlis?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PashaM2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 947

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bence taşımalısın Kapanır açılır daha bilmediğin bugları vardır Filesinde benim bildiklerimden 2 tane vardı biri itemine vs biri Offline shop

Ticketini zaten yanıtlamıştım arkadaşın. Bir çok nedeni olur. :)

Diğer konu bildiklerini paylaşırmısın . Ne sorunu varmış. İki sistemde sorunsuz çalışırken nasıl bir sıkıntı olur anlamadım. Dikkat ediyorumda her konulara yorum yapıyorsun. Yok öyle yok böyle diye. Kanıtlı konuşun . Kanıtsız konuşanı dikkate almam. Konuşur konuşur susar derim. Her hafta bir üye patlama yaşıyor. Üstüne vazife olmayan her konuya yorum atma çabasına giriyor. Yok buglar vardır yok bilmem ne. Geçin şu işleri kendinize gelin. Üstüne vazife değilken hiç konuşma . Kanıt ekleki görelim. Bir şikayet gelmemişken burdan yazıyorsun. Heleki müşterim değilken. Azıcık büyüyün. Büyüynki bu ülke gelişsin. İki gazoz alıp önünüze klavye alarak gelişemezsiniz. Gelişmek yerine beyinleri sanallaştırırsınız. Sonrası böyle saçma sapan gereksiz yorumlara döner.

Ticketini zaten yanıtlamıştım arkadaşın. Bir çok nedeni olur. :)

Diğer konu bildiklerini paylaşırmısın . Ne sorunu varmış. İki sistemde sorunsuz çalışırken nasıl bir sıkıntı olur anlamadım. Dikkat ediyorumda her konulara yorum yapıyorsun. Yok öyle yok böyle diye. Kanıtlı konuşun . Kanıtsız konuşanı dikkate almam. Konuşur konuşur susar derim. Her hafta bir üye patlama yaşıyor. Üstüne vazife olmayan her konuya yorum atma çabasına giriyor. Yok buglar vardır yok bilmem ne. Geçin şu işleri kendinize gelin. Üstüne vazife değilken hiç konuşma . Kanıt ekleki görelim. Bir şikayet gelmemişken burdan yazıyorsun. Heleki müşterim değilken. Azıcık büyüyün. Büyüynki bu ülke gelişsin. İki gazoz alıp önünüze klavye alarak gelişemezsiniz. Gelişmek yerine beyinleri sanallaştırırsınız. Sonrası böyle saçma sapan gereksiz yorumlara döner.

Yolla bir server beraber test edelim sinirlenmene ne gerek var :)

2 gündür bakım onarım var serverde online oyuncu kalmdı oto pack çekmiyor oto pack çekse site açılmıyor fiyatı ekonomik eğer kesintisiz bir server alablirsen böyle bir hizmet alamadığın için ekonomik değil kazık oluyornetmarlis yetkilisi bana kıza bilir ama bu yapılan aksamaların telafisi olmuyor. para verip serveri açtırıyoruz üstüne para ile reklam yaptırıyoruz oto pack çekmiyor oyunculara açıklama yapamıyoruz sonra geldenetmarlissağlam firma olsun şuan netmarlisten server açtıran kimsenin sitesine giriş yapılmıyor. aldığım web sunucu bile kapalı firmadan bir açıklamada yok sen 2 gün böyle aksaklık yapıp kalan 28 gün sıkıntısız olsa dahi bir kere server iş yapamaz hale gelmiştir. ruh sağlığını seven netmarlisten almsın para mühim değil zaten çok bişede almıyor ama söylediğini veremiyor sıkıntı burda şuan tüm sitelerim kapalı ve oyuncuları teker teker gidiyor ilk gün 100 online idi şimdi 10 online bile kalmadı bundan sonra hergün sıkıntısız olsa ne yazar 1 aydır açıl 10 onlineli servere oyuncu gelirmi gelmez tabiki. 14 gün geçti geçmese idi uzaktan satış sözleşmesi kanununa istinaden cayma bildirimi gönderecektim sağlık olsun herkese iyi forumlar.

Çok Fazla Açınır Kapanır Ama İlgililer

Gayet işinde başarılı bir bilişim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri