Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Survivor'da Emin Elendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -RippeR-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 311

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

survivor_emin.jpg

Survivor'da Emin Elendi
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği dünyanın en zor yarışması "Survivor Kızlar Erkekler"de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Artık her yarışmacı 500 bin TL’lik büyük ödülü kazanmak istiyor ve Dokunulmazlık Oyunu’nda varığını, yoğunu ortaya koyuyor.

Survivor Kızlar – Erkekler'de adım adım finale doğru yaklaşılırken, yarışmacılar arasındaki rekabette gün geçtikçe artıyor. Artık Dokunulmazlık Oyunu’nu kazanan yarışmacı, hem dokunulmazlık kazanıyor, hem de Ada Konseyi’nde 2 oy kullanma hakkına sahip oluyor. Dünkü programda Dokunulmazlık Oyunu bir denge oyunuydu. Tek kişilik platformlara aynı anda çıkan tüm yarışmacılar, ellerindeki tahta boruları platformun üst kısmına yaslayarak, düşürmemeye çalıştı. En son boruları düşüren yarışmacıda hem ‘dokunulmazlık’ kazanacak hem de Ada Konseyi’nde iki oy kullanma hakkına sahip olacaktı. Yarışmacılar teker teker ellerinin üstündeki boruyu düşürürken son ikiye kalan isim Aydın ve emin oldu. Yarışmacılar arasında çekişmeli geçen oyunu Aydın kazandı.

Daha sonra adaya dönen yarışmacılar kendi aralarında oyundaki performanlarını değerlendirdi. Oyunu son anda kaybenden Emin, Ada Konseyi’nde kendisinin adının yazılacağını söyleyerek, yarışmadan eleneceğini belirtti. Ada Konseyi’nde Emin’in tahminleri de tuttu. Yarışmacılar en çok Emin’in adını yazarak, yarışmaya veda etmesini sağladı. Emin yarışmaya veda ederken son olarak, “Benim yarışmadan gitmemin bir takım sebepleri vardı. Bu programın strateji ve formatını çözemedim. Bazı ağabeylerimi . Gönlü rahat dönüyorum. Hak eden kazansın” dedi.

Survivor yine birinci
Survivor Kızlar – Erkekler, finale yaklaştıkça hem heyecanı doruğa çıkarken reytingleri de katlamaya devam ediyor. Herkesin büyük bir heyecanla takip ettiği Survivor Kızlar – Erkekler Tüm Kişilerde 5.3 rating ve 20.7 share, AB izlenme grubunda ise 6.9 rating ve 27.5 share ile Salı gününün en çok izlenen programı olarak gün birincisi oldu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri