- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1. Oyunda neden sura savunma bileklik yok. Bu diğer karakterleri haksızlık.
2. Neden sadece sura da ve ninjada ort bec var. Niye saman ve savascilarda yok. Bu hatalar düzelecek mi duzelmicek mi . Eğer düzelmecek ise bilelim . Bu çoğu kişinin sorun ettiği konu. Cevap bekliyorum...shorty ...
2. Neden sadece sura da ve ninjada ort bec var. Niye saman ve savascilarda yok. Bu hatalar düzelecek mi duzelmicek mi . Eğer düzelmecek ise bilelim . Bu çoğu kişinin sorun ettiği konu. Cevap bekliyorum...shorty ...
- Konular
- 42
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
1. Oyunda neden sura savunma bileklik yok. Bu diğer karakterleri haksızlık.
Merhaba,
Savaşcılar için keith sunucusu haricinde, sunucularımızın hiç birinde ortalama ve becerili silah yoktur.
Şaman karakterlere şu an Hunk sunucusu'nda ortalama eklenirse şaman karakterler sunucuyu ele geçirir ve hiç bir karakterin atacakları damagelere dayanması mümkün olamaz.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Pekala neden sura savunma bileklik yok ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)