HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
@hero09090909;
Arkadaşın Metin2 - Quest önerileriniz. önerisi üzerine sistemi yararlı buldum ve pek zorlamayacağından dolayı da vakit ayırarak yaptım. Bir çok öneri geliyor değerlendiriyorum hepsini fakat bir çoğu LUA ile yapılamayacak düzeyde. Yapılabilecek olanlar yormayacak ve iş görecek şekildeyse zaten yapıyor, paylaşıyorum. O yüzden lütfen kimse benimkini yapmıyor ya da benim söylediğim sistemlerle ilgilenmiyor gibisinden düşünmesin. Konuya yazılan her yorumu okuyor ve değerlendiriyorum. LYS sınavına 3 aydan kısa bir süre kaldı ve yoğun bir şekilde sınava çalışmaya başladım. Boş vakitlerimde az-çok ilgilenebiliyorum. Bu yüzden de anlayış bekliyorum sizlerden. Şu an bile vaktim olmadığı için sistemi video şeklinde hazırlayamadım. Görselle sistemi tanıtacağım.
Dipçe: Sistemde olabilecek tüm buglar ve sorunlar engellenmiştir. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Oluşabilecek her ayrıntıyı düşündüm merak etmeyin.
@hero09090909;
Arkadaşın Metin2 - Quest önerileriniz. önerisi üzerine sistemi yararlı buldum ve pek zorlamayacağından dolayı da vakit ayırarak yaptım. Bir çok öneri geliyor değerlendiriyorum hepsini fakat bir çoğu LUA ile yapılamayacak düzeyde. Yapılabilecek olanlar yormayacak ve iş görecek şekildeyse zaten yapıyor, paylaşıyorum. O yüzden lütfen kimse benimkini yapmıyor ya da benim söylediğim sistemlerle ilgilenmiyor gibisinden düşünmesin. Konuya yazılan her yorumu okuyor ve değerlendiriyorum. LYS sınavına 3 aydan kısa bir süre kaldı ve yoğun bir şekilde sınava çalışmaya başladım. Boş vakitlerimde az-çok ilgilenebiliyorum. Bu yüzden de anlayış bekliyorum sizlerden. Şu an bile vaktim olmadığı için sistemi video şeklinde hazırlayamadım. Görselle sistemi tanıtacağım.
Dipçe: Sistemde olabilecek tüm buglar ve sorunlar engellenmiştir. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Oluşabilecek her ayrıntıyı düşündüm merak etmeyin.
Sistemin düzgün çalışması için lütfen aşağıdaki fonksiyonu (İşlevi) oyununuza sorunsuz bir şekilde ekleyin.
Aşağıdaki kodu "questlib.lua" yı açarak en alta ekliyoruz ve daha sonra "questlib.lua" yı kapatıyoruz.
Aşağıdaki kodu "questlib.lua" yı açarak en alta ekliyoruz ve daha sonra "questlib.lua" yı kapatıyoruz.
PHP:
function genel_veri(gelen_veri)
miktar2 = tostring(gelen_veri)
local miktar = gelen_veri
local sayac = 10
local basamak = 1
local ilkhal = basamak
while true do
if miktar / sayac >= 1 then
basamak = basamak + 1
sayac = sayac * 10
else
break
end
end
t = {}
sonucText = ""
for i=1, string.len(miktar2) do
t[i]= (string.sub(miktar2,i,i))
end
for k , v in pairs(t) do--1324
if (basamak == 9 or basamak == 6 or basamak == 3) and sonucText != "" then
sonucText = sonucText.."."
sonucText = sonucText..v
else
sonucText = sonucText..v
end
basamak = basamak - 1
end
return sonucText
end
Daha sonra "quest_functions" dosyasını açıyoruz ve en alta "genel_veri" fonksiyonunu ekliyoruz. Daha sonra bu dosyayı da kapatıp çıkabilirsiniz. Burada ki işlemler tamamlandıktan sonra oyuna geliyor ve /reload q yazıyoruz.
SİSTEMDEN RESİMLER
SİSTEMDEN RESİMLER
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)