HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
//////
Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar ^^
Gereksiz yorumlar silinmiştir , daha önce nerede yapıldığı turkmmo forumunu ilgilendirmiyor.
Biz yönetim olarak sadece forum içerisinde gerçekleşen olaylara müdahil olabiliriz dışarısı yönetimi de forumu da ilgilendirmez.
Forum içerisin de satış konusu yok ve daha önce paylaşılmamış herhangi bir lisans / telif hakkı şikayeti de görmedim o halde ben
bu konuya işlem uygulamam arkadaşım yaptığınız yorumların saçmalık derecesini biraz gözden geçirin bu tür yorumlar ile hem
kendinizi küçük düşürüyorsunuz hemde paylaşımcıyı forumdan soğutuyorsunuz forum kurallarını biraz olsun okursanız böyle
durumlar olmayacaktır.
paylaşım için teşekkürler kolay gelsin..
Gereksiz yorumlar silinmiştir , daha önce nerede yapıldığı turkmmo forumunu ilgilendirmiyor.
Biz yönetim olarak sadece forum içerisinde gerçekleşen olaylara müdahil olabiliriz dışarısı yönetimi de forumu da ilgilendirmez.
Forum içerisin de satış konusu yok ve daha önce paylaşılmamış herhangi bir lisans / telif hakkı şikayeti de görmedim o halde ben
bu konuya işlem uygulamam arkadaşım yaptığınız yorumların saçmalık derecesini biraz gözden geçirin bu tür yorumlar ile hem
kendinizi küçük düşürüyorsunuz hemde paylaşımcıyı forumdan soğutuyorsunuz forum kurallarını biraz olsun okursanız böyle
durumlar olmayacaktır.
wuuu, Narnia günlüklerindeki aslana mı benziyor acaba![]()
güzel yorumun için teşekkürler

Hayırlı sabahlar ^^
durumlar olmayacaktır.
teşekkürler pelin hanım

godhack35bunu nereye atıcaz Ne olur Yardım Et
verdiğim dosyayı pack haline getiriceksin.
root/npc_listten herhangi bir bineğin görünüşünü değişebilirsin veya sıfırdan binek yapabilirsin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)