- Konular
- 202
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben Artık oynamıyorum yaşım 34 arkadaşlar Görüyorum kı serverde bır cok haksızlık ve Gerilemeler Var
hee sakın sakın GM lere lafım yok SAKIN tek sorun yönetim
ve Oyuncular neden oyuncular ve yönetim...
1. Oyuncular AAAA BBB CCCC desek İftira 12.36.25 bıde tarıh yapıyolar ben böyle savmalık görmedım
görsen sanki GM ler yada nebileleim arkadaşları da olabilir ve önune gelen BAN BAN BAN yeter yaa bende sw ye katkı saglıyorum neden sw gelısın EP alıyoruz katsı saglıyoruz olmuyor nedıye ben haksız yere ban ben haksız yere AGZIM kilitlensin dıyemı para öduyorum yada ne bilimoynuyorum ok KONUSNUZDA haklısnız
ben sw adam cekıyorum ben sw ye DESTEk cıkarım ıtemlerde olsun artı basmalarda olsun ÇOGU kişiye bedava verdım nedne gelişşsin sw ARKADAŞ olalım kardeş Olalım Daha guzel gunlere dıye gel görki 3 5 velet cıkıyor yazdına bak deıdıgm su kelıme yaa ' Sende Hİle Var galıba '' adam bana dedıkı 25.03.2013 İFİTRA ban bune yaa görsen gm sankı velet Bu nedır yaa TEHDIT ban ban ban TEHDIT adam bana fazlasını yapıyor ban yok NASIl olcak !!!
burdan ElijaMS ailesi ne HONDACI ve bir takın ısmını sayamadıgım ınsanalra tşk ederim
he bu Arada ZEMHERI sayın gm yede ve KETH gm lerıne süper gm ler tek laf ama gel gelelım KIMSE BU GM hangı gm ıse bu HUNK ta onuen gelen chat ban ve BAN atıyor YAHu adam Sw de oyuncu yok yok yok neyın kafasını yazıyon KUFURDE edılmedı .. He sımdı en genelden Bir kaç ısyan ettım bıraktım carı devrettım AMA KEİSNLİKLE KÜFÜR YOKTUR sadece Oyun dengesizlgi ve Haksızlıktan Bu arada MArtta SW dolcaktı dıye basaldık ep yatırıdk ne gelen var ne giden dıycem ama ÇOK Kişi gidiyor HEEEE bırde Gm arkadaşları var sw de Bulmuslar bir KULUP
1 GİDER 1 GELİR dıyolarda yanılıyolar Kısmenın geldıgı yok gittigi çok
SW de Edit var SS lerıde paylasıyorum adam Resmen Gösterdı nasıl olcak !!!!
Dolunay ıtem !!! SS paylascam sımdı bak görrün linke tıklayın
NOT : bu konuyu engellmeyınız yoksa Aynısı bastan gene acılcaktır BU YAZDIKLARIM GERÇEKLERDİR:...
hee sakın sakın GM lere lafım yok SAKIN tek sorun yönetim
ve Oyuncular neden oyuncular ve yönetim...
1. Oyuncular AAAA BBB CCCC desek İftira 12.36.25 bıde tarıh yapıyolar ben böyle savmalık görmedım
görsen sanki GM ler yada nebileleim arkadaşları da olabilir ve önune gelen BAN BAN BAN yeter yaa bende sw ye katkı saglıyorum neden sw gelısın EP alıyoruz katsı saglıyoruz olmuyor nedıye ben haksız yere ban ben haksız yere AGZIM kilitlensin dıyemı para öduyorum yada ne bilimoynuyorum ok KONUSNUZDA haklısnız
ben sw adam cekıyorum ben sw ye DESTEk cıkarım ıtemlerde olsun artı basmalarda olsun ÇOGU kişiye bedava verdım nedne gelişşsin sw ARKADAŞ olalım kardeş Olalım Daha guzel gunlere dıye gel görki 3 5 velet cıkıyor yazdına bak deıdıgm su kelıme yaa ' Sende Hİle Var galıba '' adam bana dedıkı 25.03.2013 İFİTRA ban bune yaa görsen gm sankı velet Bu nedır yaa TEHDIT ban ban ban TEHDIT adam bana fazlasını yapıyor ban yok NASIl olcak !!!
burdan ElijaMS ailesi ne HONDACI ve bir takın ısmını sayamadıgım ınsanalra tşk ederim
he bu Arada ZEMHERI sayın gm yede ve KETH gm lerıne süper gm ler tek laf ama gel gelelım KIMSE BU GM hangı gm ıse bu HUNK ta onuen gelen chat ban ve BAN atıyor YAHu adam Sw de oyuncu yok yok yok neyın kafasını yazıyon KUFURDE edılmedı .. He sımdı en genelden Bir kaç ısyan ettım bıraktım carı devrettım AMA KEİSNLİKLE KÜFÜR YOKTUR sadece Oyun dengesizlgi ve Haksızlıktan Bu arada MArtta SW dolcaktı dıye basaldık ep yatırıdk ne gelen var ne giden dıycem ama ÇOK Kişi gidiyor HEEEE bırde Gm arkadaşları var sw de Bulmuslar bir KULUP
1 GİDER 1 GELİR dıyolarda yanılıyolar Kısmenın geldıgı yok gittigi çok
SW de Edit var SS lerıde paylasıyorum adam Resmen Gösterdı nasıl olcak !!!!
Dolunay ıtem !!! SS paylascam sımdı bak görrün linke tıklayın
NOT : bu konuyu engellmeyınız yoksa Aynısı bastan gene acılcaktır BU YAZDIKLARIM GERÇEKLERDİR:...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
banlanan adamın dün ve bugun oyunda ne işi var ozaman shorty oyunun tarihi saati yazıyo bag çocukmuyuz biz
Bahsettiğiniz oyuncu daha önce sunucularımızdan uzaklaştırılmış ve bu farklı karakteri bunu anlayamayacak kadar cocuksunuz evet.
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
o dolunay bugtur arkadaşımda da 180 ort 10 beceri vardı ama yansıttığında öyle görünüyor giydiğinde,envanterdeyken başka birşey görünüyor, eğer gerçekten de öyle 450 ortsa bu sv oynanmaz

- Konular
- 202
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
vallahi adam transfer etmıs arkadasına ve sw de 2 3 kısıyede verdı adam !!! herkes GENELDEN SW edit dıye yazdı bıraktılar
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
üzüntü;18937305' Alıntı:vallahi adam transfer etmıs arkadasına ve sw de 2 3 kısıyede verdı adam !!! herkes GENELDEN SW edit dıye yazdı bıraktılar
Keithte bile öyle edit yok nasıl editmiş o
, Başka bir PVP Serverden Hunk serverine item taşıdıgını mı iddia ediyorsun kardeş- Katılım
- 6 May 2009
- Konular
- 202
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
ben onu bunu bilmem arkadaş görünen köy kalavuz istemez bazı kişilerdede gördük çok kişide bıraktı nedense!!!
nerde jr7 nerde hondacı nerde bizim 15 kişi yenıler geldıkce afederısnız boka sardı sw zaten adam yok bıde tehdıt ban OOHHH tehdıt edenler ban almıyor ne hikmetse gm lerin nesi ise bu sahıslar.. YAA bırakın yaa cocuk kandırmayın İŞİNİZE BAKIN
nerde jr7 nerde hondacı nerde bizim 15 kişi yenıler geldıkce afederısnız boka sardı sw zaten adam yok bıde tehdıt ban OOHHH tehdıt edenler ban almıyor ne hikmetse gm lerin nesi ise bu sahıslar.. YAA bırakın yaa cocuk kandırmayın İŞİNİZE BAKIN
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)