Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Ban affı hakkında bilgilendirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XupLaonG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

15.03.2016'da yapılacak bakım çalışmasından sonra banların açılacağı söylenmişti fakat 8 gün geçti hiç bir gelişme yok, bir bilgilendirme yapılmasını bekliyoruz. Teşekkürler şimdiden.

@Shorty; @admin; @WarCode;

Son düzenleme:
Konuyu bilgi almak için açtım tartışma yaratmak için değil, tartışma yaratmazsan sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba

oyun yönetimi ekibi tüm hesapları tek tek inceleyip belirttikleri maddelerdeki cezalara uygun olarak oyuncuların hesapları kapatılmış ise bu hesapları tekrar gözden geçirip hesapları açıyorlar sizde o belirlenen maddelere uyuyorsanız ve olumlu cevap geldi ise hesabınız kısa sürede açılır , sabırlı olmanız gerekmekte :smile:

Moderatör tarafında düzenlendi:
oyun yönetimi ekibi tüm hesapları tek tek inceleyip belirttikleri maddelerdeki cezalara uygun olarak oyuncuların hesapları kapatılmış ise bu hesapları tekrar gözden geçirip hesapları açıyorlar sizde o belirlenen maddelere uyuyorsanız ve olumlu cevap geldi ise hesabınız kısa sürede açılır , sabırlı olmanız gerekmekte :smile:

Kardeşim bizde biliyoruz o kadarını fakat bir tarih söylendi ve üstünden neredeyse 10 gün geçti, hiç bir açıklama yapılmadı. Ben bilgilendirilmek istiyorum.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri