HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle güzel paylaşım, Teşekkür ederim fakat Altta Demişssinizki kurulum hakkında soru sormanız yersiz vs Gibi Şeyler
Bilmeyen Arkadaşlarımız Kullanmak İstiyecektir fakat senin bu görüşünden ötürü istemiycektir Altına o konular varsa ekleyebilirdin havanız'a sayıyorum benim ön görünüşüm budur iyi forumlar dilerim.
Hangi konuya ekleyeyimde hangisine eklemeyeyim kardeşim özel mesajlarda kaç kişi yazmış yok şu konuya anlatım ekle yok şu konuyu bu konuların aynılarına yabancı forumlardada açtım emin ol kimse anlatım istemedi .
insan kendisi çözmeden birşeyi öğrenmiş sayılmaz ki bu benim şahsi fikrim.
Hangi konuya ekleyeyimde hangisine eklemeyeyim kardeşim özel mesajlarda kaç kişi yazmış yok şu konuya anlatım ekle yok şu konuyu bu konuların aynılarına yabancı forumlardada açtım emin ol kimse anlatım istemedi .
insan kendisi çözmeden birşeyi öğrenmiş sayılmaz ki bu benim şahsi fikrim.
Siz Öyle görüyorsanız Birşey diyemiycegim Fakat, Paylaşmanız Güzel birşey olabilirdi Diye düşünüp Size belirtmek istedim kendi Fikrimi,
sizde hoşgörülü cevap verdiginiz için teşekkür ederim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)