Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

AloneDeat Kesim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AloneKesimVOL9999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 299

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[sıze=7]evet arkadaşlar bu gün de bir alone deat efsanesini asize anlatacagım: Alonedeat günlük yaşamında hep efendiiiiiiilere hizmet etmekle meşguldür hep hep bilirsiniz zaten hunk ta oynayanlar evet arkadaslar asıl konuya gelelim:a lonedeat yaşı 36 ymış geçen sene 34 dü 36ya geçmiş ne hikmetse artık neyse işte öyle düz bazen seksen k yiyor bazen dokuzyüz felan (900) bilirsiniz zaten benim alonedeat üzerinde damagem: Sekizbindokuzyüzellialtı (8956) 'dır düz ama skil değil . Alone deat efsanesini burda bitiriyorum. Birdahakine görüşmek üzere arkadaslar.... :) :) :) :) :)[/sıze]

[sıze=7]evet arkadaşlar bu gün de bir alone deat efsanesini asize anlatacagım: Alonedeat günlük yaşamında hep efendiiiiiiilere hizmet etmekle meşguldür hep hep bilirsiniz zaten hunk ta oynayanlar evet arkadaslar asıl konuya gelelim:a lonedeat yaşı 36 ymış geçen sene 34 dü 36ya geçmiş ne hikmetse artık neyse işte öyle düz bazen seksen k yiyor bazen dokuzyüz felan (900) bilirsiniz zaten benim alonedeat üzerinde damagem: Sekizbindokuzyüzellialtı (8956) 'dır düz ama skil değil . Alone deat efsanesini burda bitiriyorum. Birdahakine görüşmek üzere arkadaslar.... :) :) :) :) :)[/sıze]
ZATEN NEKADAR ÇOL ÇOCUK VEDE BOŞ ADAM VARSA HUNKDA KIRMZI BAYRAGA TOPLANMIŞ BOŞ ADAM KİŞİYLE AKILI ADAM İŞİYLE UGRAŞIR EVLADIM OLDUMU BUNU KAFAYIN BİTARAFINA YAZ TABİ VARSA SVDE DÜZ VURUŞ 5KDAN 6 KDAN YUKARI VURAMASIN ODA SIFIR SAVLI Bİ İNSANA EDİT SVSİMİ SANDIN BURAYI KOÇUM HADİ NAŞ BAŞKA KAPIYA ÖTEDE OYNA EVLADIM BENİM :cool::cool:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri