onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

son noktayı koydum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mhmttknmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 533

mhmttknmz

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
17
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ben venüs serverından XGeNoN
gecemi gündüzüme katıp en ufak hile kullanmadan kastım ama son noktayı koyma zamanım geldi... emeği gecen herkese teşekkürler 8 gün sonra gelen kraliyet için uğrastıdığım yöneticilerdende özür dilerim hakkınızı helal edin
basta : Lostsoul . Toriblack ve hermoni ye her türlü konuda yardım ettikleri için sonsuz teşekküler

çarımı toriblack e devrediyorum

ndn knk ya bn kurnazchocuq nedenki dewredion çarı

ndn knk ya bn kurnazchocuq nedenki dewredion çarı

yav uyumadm para kastım yari insan alcam diye heveslendim ThebusTeR adlı karaktersiz (***) parayı aldı kaçtı . bu olayda kusura bakmayın ama koyuyo adama . video aldım videoyu hiçbir program acmıyo ss aldım ama geri gelcek mi param bilmiyorm gelse bile oyunu bıraktım

Kardeşim oyunda hala böle güvenilmeyecek insanlar var bir insana güvenmeden yola koyulma.Oyuna dönmeni istiyorum...

aVaRSuRa

Kardeşim oyunda hala böle güvenilmeyecek insanlar var bir insana güvenmeden yola koyulma.Oyuna dönmeni istiyorum...

aVaRSuRa

zehrini verceksen döncemm :D dermişim :p iyi arkadas olduk senle keske su son olaylar olmasaydı :( yengeye selam söle :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri