- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben venüs serverından XGeNoN
gecemi gündüzüme katıp en ufak hile kullanmadan kastım ama son noktayı koyma zamanım geldi... emeği gecen herkese teşekkürler 8 gün sonra gelen kraliyet için uğrastıdığım yöneticilerdende özür dilerim hakkınızı helal edin
basta : Lostsoul . Toriblack ve hermoni ye her türlü konuda yardım ettikleri için sonsuz teşekküler
çarımı toriblack e devrediyorum
gecemi gündüzüme katıp en ufak hile kullanmadan kastım ama son noktayı koyma zamanım geldi... emeği gecen herkese teşekkürler 8 gün sonra gelen kraliyet için uğrastıdığım yöneticilerdende özür dilerim hakkınızı helal edin
basta : Lostsoul . Toriblack ve hermoni ye her türlü konuda yardım ettikleri için sonsuz teşekküler
çarımı toriblack e devrediyorum
- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ndn knk ya bn kurnazchocuq nedenki dewredion çarı
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ndn knk ya bn kurnazchocuq nedenki dewredion çarı
yav uyumadm para kastım yari insan alcam diye heveslendim ThebusTeR adlı karaktersiz (***) parayı aldı kaçtı . bu olayda kusura bakmayın ama koyuyo adama . video aldım videoyu hiçbir program acmıyo ss aldım ama geri gelcek mi param bilmiyorm gelse bile oyunu bıraktım
- Konular
- 631
- Reaksiyon Skoru
- 120
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim oyunda hala böle güvenilmeyecek insanlar var bir insana güvenmeden yola koyulma.Oyuna dönmeni istiyorum...
aVaRSuRa
aVaRSuRa
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim oyunda hala böle güvenilmeyecek insanlar var bir insana güvenmeden yola koyulma.Oyuna dönmeni istiyorum...
aVaRSuRa
zehrini verceksen döncemm
dermişim
iyi arkadas olduk senle keske su son olaylar olmasaydı
yengeye selam söle