Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hocam filestaki Simya sistemi sorunu
Aynı isimde lonca açma sorunu
Bunları nasıl düzelticez?
hep birlikte çözeriz sorun değil

ŞU başlangıçtaki saç stillerini kaldırabilen varmı
Okey kart sistemini sağ üstteki görünümünü kaldırabilen varmı ?
hallederiz

seni ilgilendirmiyorFilesi paylaşırken niyazi abiden izin aldınmı ?? hiç utanmıyormusun ?
zaten paylaşılmıştı kaldırıldı haksızlık olmasın millete yararlanmak isteyenler için bu konu 
yorum için teşekkürlersağoool

yorum için teşekkürlerTeserkkuelr

yorum için tekrardan teşekkürlersaoool

Bildiğiniz Üzre Netlerimiz Yavaş Olaylardan Dolayı 4 Saat İçinde Link Eklenicek. 700mb Dosya Sonuçta

İtem silme yoktu ekledim.
video çekme
yan panel eklendi.
yeni güncelleme ile gelicek.(simya kaldırıldı)
Son düzenleme:
Hocam dosya boyutu cok yuksek ve kusak sistemi yuzunden cok log tutuluyor biraz onlineda cok lag olur bunlarin hepsine cagre bulmak sart bana kalirsa pegasus filesin eksiklerini giderip ilerlemek daha iyi olur.
ben kuşağın derdinde değilimki yararlansınlar diyeHocam dosya boyutu cok yuksek ve kusak sistemi yuzunden cok log tutuluyor biraz onlineda cok lag olur bunlarin hepsine cagre bulmak sart bana kalirsa pegasus filesin eksiklerini giderip ilerlemek daha iyi olur.

kendi filesimi paylaşcam bu sefer turkmmoda sıkıntı olcak kapatılcak konum çoğu ücretli sistem
Son düzenleme:
Skypeta eklisiniz aksama dogru acik olur musunuz konusalim.Yeni bir proje saglicam.
şuandada açıgımSkypeta eklisiniz aksama dogru acik olur musunuz konusalim.Yeni bir proje saglicam.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)