noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

PROFESSİONAL [GameMaster] DESTEKÇİ [Dost] Arayanlar İÇERİ !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan siwing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 81
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

%C3%B6zellik.png
Adınız : Enes

219rWd.png

%C3%B6zellik.png
Soyadınız : KARADUMAN

219rWd.png

%C3%B6zellik.png
Yaşınız : 21

219rWd.png

%C3%B6zellik.png
Yaşadığınız Yer : İSTANBUL

219rWd.png

%C3%B6zellik.png
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : HanedanMt2 - DarkMt2 - SancakMt2 ve daha fazla serverlerde
[Gamemaster]lik yaptım

219rWd.png

%C3%B6zellik.png
HAFTA İÇİ 3-4 SAAT ONLİNE SÜREM DEGİŞMEKTEDİR HAFTA SONLARI İSE 5 6 SAATE ÇIKABİLMEKTEDİR.

219rWd.png

%C3%B6zellik.png
Özellikleriniz : Uzun zamandır oyunla iç içe biriyimdir , kurucunun her yaptıgına karısmam fakat fikirlerimi sunarım 2009 2010 dan beri oyunla iç içe oldugum içim oyuncunun ne istedigini bilen birisiyim oyunda diğer birçok gamemaster gibi gevşeklik yapmam. Takımca çalışmayı bilen birisiyim. Sürekli reklam yapamam bende insanım :) fakat oyunda boş boş durmak yerine işim olmadıkca s
saglam reklam yapmaya özen gösteririm.

219rWd.png

rM8XQV.gif
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :FACEBOOK KİŞİ ARAMA YERİNE enes0karaduman00@hotmail.com yazarak bana ulaşabiliriz yada ///

219rWd.png

%C3%B6zellik.png
Diğer / Ek : raidcall'de tanınan birisiyimdir birçok lonca ile aram iyidir serverinizde online sıkıntısı yoksa davet edip getirebilirim online sıkıntısı var ise önce sıkıntıyı çözmeye çalısırız sonra loncaları getiririz.

219rWd.png

%C3%B6zellik.png
EVET ARKADAŞLAR ÖZELLİKLERİM AŞŞAGI YUKARI BU KADARDIR CİDDİ VE ÜSLUPLU BİR İNSANIMDIR HER İNSANA ÖNEM VEREN BİRİSİYİMDİR KARŞIMDAKİ İNSANI KIRMADAN CEVAPLAR VEREN BİRİSİYİMDİR OYUN İÇİ /İNV KONUMUNDAN ASLA ÇIKMAM OYUNCULARLA ÇOK ÇOK GEREKMEDİGİ SÜRECE OYUN İÇİ KONUŞMAM GÜVEN SARSICAK HAREKETLERDE BULUNMAM OYUN İÇİ VİDEOLAR ÇEKİP YOUTUBEDE PAYLASIP DİKKAT ÇEKMEYE ÇALISIRIM.

219rWd.png

%C3%B6zellik.png
PROFESYONEL BİRİYLE ÇALIŞACAGINIZDAN VE DESTEKÇİ BİR DOSTUNUZ OLACAGINA EMİN OLABİLİRSİNİZ !

219rWd.png

%C3%B6zellik.png
ULAŞIM İÇİM ; FACEBOOK KİŞİ ARAMA YERİNE enes0karaduman00@hotmail.com yazarak bana ulaşabiliriz yada ///

İYİ GÜNLER İYİ OYUNLAR MESAJLARINIZI BEKLİYORUM.....;););)

210M2O.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
flood yapmıyorum 2saat arayla mesaj atıyorum bu flood sayılmıyordu digilmi ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri