- Konular
- 96
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun aleyküm arkadaşlar.Uzun süre önce almış olduğum pes pro lisansımı ve temamı satışa çıkartıyorum satış tek kişiye olucaktır.
Bu işi ciddiye alıp çok kazanç sağlayabilirsiniz.Ben uğraşamıyorum diye satma kararı aldım.
Fiyat : Tema ve Pes Pro
50.00 tl
Şuan pes pro lisansı
99.00 Dolar
ben size hem lisans hemde tema satıyorum bu temada nadir temalardan biri ve aldığım zaman fiyatı
15.00 Dolar
dı.
İletişim : Özel mesajdan numaranızı , facebook adresinizi atarsanız geri dönüş sağlarım forumda genelde pek aktif kalamıyorum bu yüzden forum üzerinden konuşmalarımız sağlıklı olmayabilir.
Demo : Tıklayın.
Bu işi ciddiye alıp çok kazanç sağlayabilirsiniz.Ben uğraşamıyorum diye satma kararı aldım.
Fiyat : Tema ve Pes Pro
50.00 tl
Şuan pes pro lisansı
99.00 Dolar
ben size hem lisans hemde tema satıyorum bu temada nadir temalardan biri ve aldığım zaman fiyatı
15.00 Dolar
dı.
İletişim : Özel mesajdan numaranızı , facebook adresinizi atarsanız geri dönüş sağlarım forumda genelde pek aktif kalamıyorum bu yüzden forum üzerinden konuşmalarımız sağlıklı olmayabilir.
Demo : Tıklayın.
Son düzenleme: