ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

des_des banned olmuş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rentikk123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kardesm Yapmadığını Bılıyoruz Ozman Sen bul Hack Ne Güzel Elinin Altindaydi Hacklar Simdi Ara Bul PAylas Ararsn bulursnda Paylasirmisin Orasi bilinmez ..

Hackleri onun yaptığınımı sanıyorsunuz sizden kücük bi cocun hack yaptığınımı sanıyorsunuz yazık

Yapmadiğini zaten biliyorum, mpgh'dan alinti yapiyordu. Madem öyle sen yapsaydin paylaşımı ? Bunun yaşla ne ilgisi var ?

Hackleri onun yaptığınımı sanıyorsunuz sizden kücük bi cocun hack yaptığınımı sanıyorsunuz yazık

des_des3 ün msn si ekle. TeamWiewer ile bilgisayarına bağlan ve program nasıl yazıyor gör. Senin gibi bebeler yüzünden adam banned... Ciddiyim ekle.. c++ ile mi yazsın yoksa auto it ilemi ? Soyle bu 2 siyle de yazıyor..

Eklemessen beni ekle c++ ile boxes hack yaziim sana :D

Neden Bu Kadar Üzülüyorsunuz. :)

Yazdığın cümleye bi baksana senin yazdığın bu kelime yazık adam belki çıkarmıyo hackleri ama çıkarabilir senden küçük die bişe yapamazmı ben des_des kardeşimi çok severdim bende onla aynı yaştayım şimdi ben burda hack yaptım desem bana inanmicakmiisn yazdığınız kelimeleri bi düşünün de öyle yazın ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri