HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
benim için önemli bi olay oldugu icin kutlama gereği duydum 
Bu gün benim Turkmmo Yönetiminde 1. yılım ..
01.08.2009 tarihinde "Deneme Moderatör" olarak başladığım bu yolda..
01.08.2010 Günü Yönetici Olarak Kutluyorum ..
insan eski günleri düsündükce bi acaip oluyor..
Hangi Tarihlerde Rütbe atlamısım Gelin Bi Görelim
Tarih : 01-08-2009 "torres_" kimsenin haberi olmadan Sessiz - Sedasız "Deneme moderatör" Olmustu
.. torres_
Tarih : 09-10-2009 "torres_ deneme moderatör olduktan yaklasik 2 ay sonra Moderatör olmustu .." : torres_
Tarih : 16-11-2009 "torres_ moderatör olduğu günden Yaklasik 1 ay sonra Süper Moderatör olmustu .. Ve sevinçliydi : torres_
Vee Rekor gelmisti!
tarih : 28-11-2009 " torres Süper moderatör olusundan Yaklasik 12 gün sonra Yönetici Olup Büyük Bir Basarı elde etmisti.." torres_
ve tarih : 01.08.2010 "torres_ Yöneticiliğinin 8. Ayında " yönetimdeki Toplam 1. yılında Bu konuyu Açıyor !
zamanında Bana Yardımcı olan "herrrkese" Cook tesekkür ederim.. sizler sayesinde Burda , bu zamanda Bu konuyu açıyorum
Basta Adminler olmak üzere .
Ardından bana yardım eden
Bunlara Coook Tesekkür ederim .. [eminim bi cok kisiyi yazmayi unutmusumdur]
Ayrıca beni tanıyan - tanımayan . konularıma cevap atip profilime bakan Heeerrkese tesekkür ederim .. iyi ki varsınız

Bu gün benim Turkmmo Yönetiminde 1. yılım ..
01.08.2009 tarihinde "Deneme Moderatör" olarak başladığım bu yolda..
01.08.2010 Günü Yönetici Olarak Kutluyorum ..
insan eski günleri düsündükce bi acaip oluyor..

Hangi Tarihlerde Rütbe atlamısım Gelin Bi Görelim

Tarih : 01-08-2009 "torres_" kimsenin haberi olmadan Sessiz - Sedasız "Deneme moderatör" Olmustu
.. torres_Tarih : 09-10-2009 "torres_ deneme moderatör olduktan yaklasik 2 ay sonra Moderatör olmustu .." : torres_
Tarih : 16-11-2009 "torres_ moderatör olduğu günden Yaklasik 1 ay sonra Süper Moderatör olmustu .. Ve sevinçliydi : torres_
Vee Rekor gelmisti!
tarih : 28-11-2009 " torres Süper moderatör olusundan Yaklasik 12 gün sonra Yönetici Olup Büyük Bir Basarı elde etmisti.." torres_
ve tarih : 01.08.2010 "torres_ Yöneticiliğinin 8. Ayında " yönetimdeki Toplam 1. yılında Bu konuyu Açıyor !
zamanında Bana Yardımcı olan "herrrkese" Cook tesekkür ederim.. sizler sayesinde Burda , bu zamanda Bu konuyu açıyorum

Basta Adminler olmak üzere .
- admin
- [RNA]majezik
- tefocan676
- toretto111
Ardından bana yardım eden
- kinqturk
- [rize]onur151
- emre-28
- bekot99
- bErC
- eses05
- Ulquiorra-Sama
- İncubus
- [Ormanci*
- FarCry
- cskn192
- Urco26
- FeaRLeSSPiRaTe
- KeNji
- ßéLa_07
Bunlara Coook Tesekkür ederim .. [eminim bi cok kisiyi yazmayi unutmusumdur]
Ayrıca beni tanıyan - tanımayan . konularıma cevap atip profilime bakan Heeerrkese tesekkür ederim .. iyi ki varsınız

Kardeşim Nice yıllar geçirirsin forumda
Benide unutmadığın için teşekkür ederim ayrıca.
Benide unutmadığın için teşekkür ederim ayrıca.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)