Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
///Edited
@Pelin Melek Aslan;
@Pelin Melek Aslan;
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Çalıştığına dair kanıt eklenmeli ve bu fonksiyonun ne olduğu hakkında bilgi verilmeli.
fonksiyon yazmayı bilmediğinizden çalıştıgına dair kanıt istiyorsunuz bu herhangi bir bug veya başka bir şeyi fixlemez misal olarak
Kod:local attr = {{item.get_attribute_type(0),item.get_attribute_value(0)}, {item.get_attribute_type(1),item.get_attribute_value(1)}, {item.get_attribute_type(2),item.get_attribute_value(2)}, {item.get_attribute_type(3),item.get_attribute_value(3)},{item.get_attribute_type(4),item.get_attribute_value(4)},{item.get_attribute_type(5),item.get_attribute_value(5)},{item.get_attribute_type(6),item.get_attribute_value(6)}} local socket, itemVnum, itemCount = {item.get_socket(0), item.get_socket(1), item.get_socket(2),item.get_socket(3),item.get_socket(4),item.get_socket(5)}, item.get_vnum(), item.get_count()
Kod:item.get_attribute_value item.get_attribute_type item.set_attribute
kodları bulunan bir lua'yı bunlarsız çalıştıramazsınız çünkü gamenizde bunun altyapısı yoktur ha illa kanıt istiyorsan al sana kanıt.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Tesekkurler
rica cengiz.
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; konu içeriğini detaylandırır mısınız.
Ne kadarda nazik bir modKısada olsa anlattım ama isterseniz ilerki günlerde uzun uzun yazabilirim.
Fonksiyonlardaki syntax nasıl ? get_attribute_type(item kodu, efsun kodu, efsun değeri) şeklinde mi veya başka bir method ?
Fonksiyonlardaki syntax nasıl ? get_attribute_type(item kodu, efsun kodu, efsun değeri) şeklinde mi veya başka bir method ?
gerçekten tekte çözebilecek 1 kişi hariç kimseyi görmüyordum bu forumda tebrikler.
O 1 kişi kimmişgerçekten tekte çözebilecek 1 kişi hariç kimseyi görmüyordum bu forumda tebrikler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısada olsa anlattım ama isterseniz ilerki günlerde uzun uzun yazabilirim.