- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar;
Elym2 serverini uzun suredir oyniyan arkadaslar olaraktan bu konuya deyinmek istedim. Oncelikle elym2 yeni bir server açmalı emek 1-120lv tr tipi (hunk gibi) herkezin esit basladigi bi server bi dusunun herkez lakir lakir server ariyor hunktaki arkadaslarda memnun degil uzun omurlu pvp oldugunuzdan bence coo mantikli bi konu bu bunu degerlendirmenizi istiyoruz umarim istedigimiz olur emin olun pisman olmazsiniz.
#Yeni Macera
#Yeni Server
#Elym2 Weteranlar
Elym2 serverini uzun suredir oyniyan arkadaslar olaraktan bu konuya deyinmek istedim. Oncelikle elym2 yeni bir server açmalı emek 1-120lv tr tipi (hunk gibi) herkezin esit basladigi bi server bi dusunun herkez lakir lakir server ariyor hunktaki arkadaslarda memnun degil uzun omurlu pvp oldugunuzdan bence coo mantikli bi konu bu bunu degerlendirmenizi istiyoruz umarim istedigimiz olur emin olun pisman olmazsiniz.
#Yeni Macera
#Yeni Server
#Elym2 Weteranlar
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
insanların bu ellerindeki hesapları bırakıp tekrar emek başlıcagını sanmıyorum, en azından şuan
ilerleyen zamanlarda böyle birşey olursa iyi olur mayıs-haziran aylarında cidden online patlaması yaşar diye düşünüyorum 
ilerleyen zamanlarda böyle birşey olursa iyi olur mayıs-haziran aylarında cidden online patlaması yaşar diye düşünüyorum 
- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bence de yeni server açılmalı artık eski sunucularda herkes yapacağını yaptı sıkmaya başladı hem yeni server açılırsa daha fazla online olur.
- Konular
- 24
- Online süresi
- 27s
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Hunk'ta oynayan oyuncuları hiçe sayan saçma bir önermeden başka bir şey değil bu söylediklerin. Eğer bir şeyler yapılacaksa hunk serverine yapılması herkes için daha iyi olur bence, eşitliğin ön planda tutulduğu çalışmalarla online sayısı arttırılabilir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...