ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Elym2 YENİ EMEK SV İSTİYORUZ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Westlers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 587
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Westlers

Level 1
Üye
Konular
12
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 8 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar;

Elym2 serverini uzun suredir oyniyan arkadaslar olaraktan bu konuya deyinmek istedim. Oncelikle elym2 yeni bir server açmalı emek 1-120lv tr tipi (hunk gibi) herkezin esit basladigi bi server bi dusunun herkez lakir lakir server ariyor hunktaki arkadaslarda memnun degil uzun omurlu pvp oldugunuzdan bence coo mantikli bi konu bu bunu degerlendirmenizi istiyoruz umarim istedigimiz olur emin olun pisman olmazsiniz.

#Yeni Macera
#Yeni Server
#Elym2 Weteranlar

insanların bu ellerindeki hesapları bırakıp tekrar emek başlıcagını sanmıyorum, en azından şuan :D ilerleyen zamanlarda böyle birşey olursa iyi olur mayıs-haziran aylarında cidden online patlaması yaşar diye düşünüyorum :)

Bence de yeni server açılmalı artık eski sunucularda herkes yapacağını yaptı sıkmaya başladı hem yeni server açılırsa daha fazla online olur.

Hunk'ta oynayan oyuncuları hiçe sayan saçma bir önermeden başka bir şey değil bu söylediklerin. Eğer bir şeyler yapılacaksa hunk serverine yapılması herkes için daha iyi olur bence, eşitliğin ön planda tutulduğu çalışmalarla online sayısı arttırılabilir.

artik hersey zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)