Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
1. itfaiye simülatörü
Bir kundakçı bu açık şehir firetruck simülatör oyunu gevşek olduğunu. Eğer gün kaydeder kahraman mı?
911 acil çağrılarına yanıt ve tehlikeli alevden masum sivilleri kurtarmak. tuzağa çocuklar ve bebekler kurtarmak için balta kullanın. ilk yardım sağlamak ve yangın mücadele başlatmak için olay yerinde yangın kamyon park edin. Eğer şehir etrafında kundaklama vakaları aşağıdaki gibi ateşin yanına sürün. Eğer görevlerini yerine getirmek üzere hazır mısınız?
GAMEPLAY İPUÇLARI
- Değerli zaman kazanmak için sıkı köşeleri tepe tahmin etmeye çalışın
- Etkin bir yangını kontrol altına almaya mümkün olduğunca acil sahneye itfaiye yakın park deneyin
- Birinci ve üçüncü kişi ayarları arasında geçiş helikopter görünümüne özgürlüğünü yaşamak ya da rüzgar ekranından bakarak gerçek itfaiyeci sürücü deneyimi yaşamak
- Dikkatle hortum Amaç ve binaların sıcak parçaları odaklanmak
- Muhtaç insanlara yardım etmek dikkatle merdiven uzatın
ÖZELLİKLER
sıcak alevleri ve dumanı mücadele olarak + nihai kahraman ol
+ Geniş interaktif şehir keşfi
+ Yanan binalardan tuzağa insanları kaydet
+ İlk oksijen yoksun alanları soğutma Backdrafts kaçının
+ Zamanında olay yerine yarışarak departmanın itfaiyeci ol
hortum hedefleyerek + Savaş cehennem
+ Çocukları ve bebekler kaydetmek için yangın balta kullanın
+ Hem birinci şahıs görünümü yanı sıra üçüncü şahıs görünümleri mevcut araç içinde
+ Unity 3D ile oluşturulmuş
Bir kundakçı bu açık şehir firetruck simülatör oyunu gevşek olduğunu. Eğer gün kaydeder kahraman mı?
911 acil çağrılarına yanıt ve tehlikeli alevden masum sivilleri kurtarmak. tuzağa çocuklar ve bebekler kurtarmak için balta kullanın. ilk yardım sağlamak ve yangın mücadele başlatmak için olay yerinde yangın kamyon park edin. Eğer şehir etrafında kundaklama vakaları aşağıdaki gibi ateşin yanına sürün. Eğer görevlerini yerine getirmek üzere hazır mısınız?
GAMEPLAY İPUÇLARI
- Değerli zaman kazanmak için sıkı köşeleri tepe tahmin etmeye çalışın
- Etkin bir yangını kontrol altına almaya mümkün olduğunca acil sahneye itfaiye yakın park deneyin
- Birinci ve üçüncü kişi ayarları arasında geçiş helikopter görünümüne özgürlüğünü yaşamak ya da rüzgar ekranından bakarak gerçek itfaiyeci sürücü deneyimi yaşamak
- Dikkatle hortum Amaç ve binaların sıcak parçaları odaklanmak
- Muhtaç insanlara yardım etmek dikkatle merdiven uzatın
ÖZELLİKLER
sıcak alevleri ve dumanı mücadele olarak + nihai kahraman ol
+ Geniş interaktif şehir keşfi
+ Yanan binalardan tuzağa insanları kaydet
+ İlk oksijen yoksun alanları soğutma Backdrafts kaçının
+ Zamanında olay yerine yarışarak departmanın itfaiyeci ol
hortum hedefleyerek + Savaş cehennem
+ Çocukları ve bebekler kaydetmek için yangın balta kullanın
+ Hem birinci şahıs görünümü yanı sıra üçüncü şahıs görünümleri mevcut araç içinde
+ Unity 3D ile oluşturulmuş
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.